1953 yılında açlık ve sefalet toplumunun yaşadığı İran’da yabancı petrol şirketlerini kovup, petrollerini millileştirdiği gece Başbakan Musaddık Hükümeti askeri darbeyle devrilmişti. Musaddık idamla yargılandığı mahkemede  “Şimdi anladım ki, emperyalist ülkelerin sömürdüğü üçüncü dünyanın köle halkları kendi ordularının işgali altındadır” sözüyle ihtilallerin sebebini açıklıyordu!

Niçin asırlardır ABD’de ve Avrupa ülkelerinde ihtilal yoktur. Bu ülkelerin çok güçlü silahlara sahip orduları niçin siyasete müdahale etmez ve edemez!

Post Modern darbe dediğimiz ihtilaller, dış güçler talimatıyla içimizdeki sivil ve silahlı satılmış piyonlar eliyle sadece geri kalmış ülkeler ile kalkınmakta olan ülkelerde yaptırtılır! Ve satılmış medyanın sütü bozuk kalemleri, kirli sermaye ve emrindeki uşakları yargı ve siyasiler bu ihtilal ihanetlerinde başroldedirler!

İşte 28 Şubat, bu şeytan dörtgeni Bermuda Çetesi Grubu tarafından ülkemizin kalkınmasına ve halkımızın refahına indirtilen alçakça bir darbedir.

Vefatının 4. yılında kendisini rahmetle andığımız Prof. Necmeddin Erbakan hocamızın Başbakanlığındaki Refahyol Hükümeti olarak işlediğimiz dış ve iç hainleri kudurtan Şeref Tacı suçlarımız!; 

- İçinde deli dana ve köpek mamaları için hazırlanan hormonlu etlerin bulunduğu Yabancı Et ithalatını yasakladık! Ülkemize bir gram yabancı et sokturmadık. Kendi köylümüze destek verdik. Ve bu sebeple Et İthal Mafyasını karşımıza aldık! Refahyol’dan sonra kurdurttukları ANASOLMeee! Hükümeti yabancı et ithalatını sıfır gümrükle serbest bırakacak ihanete ortak oldular!

- Tüm çalışanların ve emeklilerin maaşlarını her ay enflasyon oranına göre otomatik artıran Eşel Mobil sistemini yasallaştırdık. Alın terlerini koruyan bu adil sisteme savaş açan malum sendika Mafyaları Eşel-Mobil’i ANASOLMeee hükümetine derhal kaldırttılar.

-Çıkardığımız yasayla kumarı ve kumarhaneleri tüm Türkiye’de yasak ettik. Uluslararası ve yerli kumar Mafyası eliyle Refahyol Hükümetimizi yıkmak için milletvekili transferlerinde 80 Milyon Lira rüşvet dağıtıldığı iddiaları hâlâ tekzip edilmemiştir.

-Devlet ihalelerine tüm milletimizin izleyebileceği şeffaflığı getirdik. Canlı yayınlarla ihale dönemini başlattık!

Koçum gibi devleştirilmiş  ihale Mafyasını karşımıza aldık. Etibank Refahyol’da 185 Milyon Dolar’a satılmışken, ANASOLMeee iktidarı gelir gelmez ihaleyi alanlar teminat mektuplarını kasten yaktılar! Ve aynı bankayı devletten aldıkları kredilerle 155 Milyon Dolar hortumladılar!

-Doktorlarımızın hastalara fazla ilaç yazmasını yasaklayarak, hastalarımızın ilaç firmalarının kobayı olmasını önledik. Hem de devletin ilaç tüketim soygununa son verdirttik!

Refahyol’dan önce bir hastaya aynı formüllü ama ayrı adlarda çok sayıda ilaç veriliyordu. Hem hasta fazla ilaçlarla başka hastalığa yakalanıyor hem de devletimiz fahiş ilaç tüketimine para ödüyordu. Bu soygunu ve zulmü önledik. ANASOLMeee hükümeti gelince derhal ilaç Mafyasının eski ihanet uygulamalarını başlattı!

-Medya’nın Kredi, Reklam ve Promosyon musluklarını kestik.

Her banka patronunun silah olarak kullandığı en az iki TV’si, Radyoları ve gazeteleri vardı. Medya’yı kuyumcu dükkânına giren soyguncular gibi kullanıyorlardı. Kendi şişmanlama rejimlerine karşı çıkan Başbakan, Bakan Milletvekili ve Bürokratları tehdit ediyorlardı.

Refahyol’da devlet kurumlarından haksız ve lüzumsuz ödenmeyen kredi ve reklam alımlarını yasakladık. Ayrıca medyanın promosyon verdiği çatal, kaşık buzdolabı televizyon vs. eşya satışlarını da yasakladık. Ya bohçacılık yapacaksınız ya medyacılık deyince kıyameti kopardılar. İçimizdeki satılan milletvekilleriyle REFAHYOL Hükümetini yıktırttılar. Yerine  ANASOL-Mee Hükümetini  kurdurunca ilk işleri bu alçak hain ve hırsız Masonik Medya’nın karşılıksız kredi, reklam ve promosyon musluklarını açtırttılar..

-Özel Bankaların Devletimizi Faiz oyunuyla soyma ihanetine son verdik!

Refahyol Hükümetinin tüm kamuya ilk talimatı budur. Hiçbir Devlet Kuruluşu (K.İ.T) Özel bankalara paralarını yatıramaz. Ve borç numarasıyla özel bankalardan borç alamaz! Para Devlete ve Para Devlet’ten!

Devletten aldıkları ve asla ödemedikleri kredilerle kurulan özel bankalar, kamunun parasını düşük faizle alıyor ve aynı devletin parasını devletin diğer kurumlarına çok yüksek faizlerle borç vererek Devletimizi soyuyorlardı. Yani Devlet Bütçesinin yüzde sekseni on mutlu ve putlu tefeci medya ve banka patronu ailenin, kalan yüzde yirmisi de tüm milletimizindi. Bu zulme mani olunca Hükümetimizin devamına mani oldular! CHP destekli ANASOL-Mee (Anavatan-DSP-MHP) Hükümeti gelir gelmez yeniden ülkemizi bu banka ve medya patronlarına peşkeş çekmeğe devam ettiler!

Evet, yukarda özetleyerek saydığım şeref tacı suçlarımızla(!) bu büyük vurgunların, soygun ve ihanetlerin tümünü yasak etmeğe başlayınca bize karşı tüm şer odakları birleştiler ve kuzu postuna bürünmüş kurtları üzerimize saldırdılar! Ve 28 Şubat Post Kurt Darbesi Büyük Taarruzunu başlattılar! Ezdiler, yaktılar yıktılar, ağlattılar! Ta ki AK iktidarımızın AK tokatını yiyinceye kadar!

Selam, sevgi ve dualarımızla!