Amerika'nın dağılma süreci başlamıştır!

"Küresel şer şebekesi elitleri" ile "ulus devletler"in iktidar mücadelesi, Amerika'dan başlamıştır! 

Amerika Birleşik Devletleri'ni oluşturan eyaletler arasında yakın zamanda çatışmaların başlayacağı ve ardından da küçük devletçiklerin oluşacağı artık ufukta görülmektedir!

Amerika'nın koltuğuna, Çin oturtulacaktır.

Ne yaparlarsa yapsınlar önünü alamayacakları tek ülke ise, BÜYÜK TÜRKİYE'dir.

Bunu küresel şer şebekesi de iyi bilmekte, 17. Müstakil Türk Devleti ve Devlet Başkanı da iyi bilmektedir! 

Önümüzdeki 10 yıl içinde, dünyanın iki süper gücü olacaktır:

Küreselcilerin kuklası Çin ve tam bağımsız BÜYÜK TÜRKİYE!...

* * * 

Eskiden Hollywood üzerinden dünya halklarına algı operasyonu çekip dünyanın jandarmalığını yaparak enerjiyi sömüren emperyalist haydut Amerika'nın yerini;

şimdilerde Netflix üzerinden zihinleri iğdiş edip insanların tam kontrol ile ruhlarını sömüren, kabalist ezoterik "küresel şer şebekesi" aldı. 

Aradaki fark şu:

Amerika derin devleti, senaryosunu bizzat yazarak Hollywood sinemasına yaptırdığı filmler üzerinden tüm dünyaya, silah ve teknoloji gücünün sadece kendinde olduğu algısını yayıyor, önce zihinleri işgal ediyor, sonra demokrasi götürme bahanesiyle ülkelere çökerek o coğrafyayı kan ve gözyaşına boğup yeraltı zenginliklerini sömürüyordu. 

Netflix ise, Amerika'yı da şu an bitirmek isteyen "küresel organize şer ittifakı elitleri"nin dijital silah gücü olup, tüm dünyaya, geleceği kendilerinin şekillendireceği ve herkesin itiraz etmeden kendilerine köleliği kabul etmesi gerektiği algısını yayıp, önce sapkınlıkları meşrulaştırarak kalpleri işgal ediyor, sonrasında ise insanların ruh kodlarıyla oynayarak insanlığı tam kontrol altına alma operasyonu yürütüyor!

NETFLİX, sadece film izlenen bir internet sitesi değildir!

Özellikle kendilerine direnç gösterecek İslam ülkelerindeki genç neslin, inanç ve kültürel kodlarını bozmaya yönelik filmler yapan "küresel organize şer şebekesi"nin bizzat fonladığı dijital silah fabrikasıdır! 

Ayrıca ülkelerdeki sinema sektörünü ve sinema salonlarını elinde tutan bu küresel şirket, ülkelerdeki yerli film yapımcılarına da, özellikle eşcinselliği vurgulayan filmler yapmalarını dayatmakta, aksi halde yayınlamama tehdidinde bulunmaktadır!

Bugün tüm dünyanın başına bela olan salgının da, eşcinselliğin, uyuşturucunun, faizin de, genetiği değiştirilmiş gıdaların, savaşların, açlığın, yoksulluğun ve zorunlu göçlerin, insan kaçakçılığının, organ ticaretinin de müsebbibi olan bu küresel zalimler, vargüçleriyle yeryüzünü bozguna uğratmak için çalışsalar da;

Vahye ve hikmete dayanan, Hakkı, adaleti ve merhameti üstün tutan "HAKİKAT NİZAMI"nın yeniden kurulmasını,

hiç bir kimse ve hiç bir güç önleyemeyecektir!

Biiznillah!