Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu ve Usta Kalem Abdurrahman Dilipak'ın sıcak gündemi yorumladığı Akittv’nin pazartesi klasiği Derin Gerçekler, bu hafta da gündem oluşturacak ifadelere ev sahipliği yaptı. 

Türkiye ve Dünya'daki önemli gelişmelerin yanı sıra Genel Koordinatörümüz Deniz'in birkaç hafta önce yaşadığı hırsızlık olayına da değinen ikili, yaşanan son gelişmeler hakkında konuştu.

Yayın açılışında Dilipak'ın 'Siz nasılsınız? Hırsızları yakaladınız mı?' sözleri üzerine son bilgileri aktaran Deniz, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ve Hırsızlık Büro, hakikaten iğne ile kuyu kazdı. Çok zor şartlarda, kamera kayıtlarının kör noktalarda olduğu zorlu bir çalışma yaptılar. Sabrettik ve nihayet sonuca ulaşıldı. Hırsızlar yakalandılar ve adalet karşısında hesap verecekler" ifadelerini kullandı.

İfadelerine devam eden Deniz, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube ve Hırsızlık Büro'da bu olayı çözmek için kurulan özel ekibe ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

"DÜNYANIN 3'TE 1'İNİ ÇALDILAR!"

Bülent Deniz'in Abdurrahman Dilipak'a, "Benim evimden çalınanların maliyetleri kıyas bile edilemez; Bu ülkenin vatandaşlarının, yurttaşlarının cebinden çalınan ve çalınmak istenen değerler karşısında. Bizim cebimizden, milletin beytülmalinden ekonomik operasyonla hırsızlık yapanlar kimler? Bunları nasıl suçüstü yaparız?" sorusununsorması üzerine konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Dilipak, "İlk defa soyuluyor değiliz, ilk defa soyulan ülke Türkiye'de değil. Dünyanın karasal bütünlüğünün 3'te 1'i kadardır Amerika kıtası ve birileri Dünya'nın 3'te 1'ini çaldı." ifadelerini kullandı.

İşte Usta Kalem Abdurrahman Dilipak'ın konuya ilişkin ifadelerinin tamamı: