Bismillahirrahmanirrahim
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehit ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Milletimizin ferasetiyle iktidarı şımartmayan, Siyonist İsrail ve yandaşlarını sevindirmeyen Allah’ımıza hamd olsun! Başarsaydılar, başta baş terörist İsrail olmak üzere hamileri ABD ve Avrupa’daki Siyon ve Haçlı alemi bayram yapacaklardı!

Zaten ABD, İsrail ve İngiltere’den gelen oylar ne kadar düşündürücü değil mi?

Vatansever her kesimin ve herkesin ibret, ders ve tedbir alacağı bir seçim yaşadık!
‘’Bir oy kullanmakla ne olur, neyi değiştirir ki?’’ nemelazımcılığı ve vurdumduymazlığı az kalsın ülkemize ve milletimize maddi ve manevi çok pahalıya mal olacaktı! Ve başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere mazlum coğrafyamıza matem yaptıracaktı! Allah’ımız muhafaza buyurdu elhamdülillah! 

Seçim günü bilhassa büyük şehirlerde yaşayan sandıkları yakınen takip eden, vatansever duyarlı kardeşlerimizden;
“Hocam! Sandık görevlilerimiz nerede? Acil Müşahid göndersinler!
Hocam! Güya görevli gözükenlerin bazıları ciddiyetten uzaklar! Elindeki telefondan başını kaldırmayan müşahitler var!
Nöbetlerinde canları pahasına sadık olanlar ise terör gruplarının tehditli baskısı altında!

Hocam, itirazlar söz konusu olduğunda onlar birçok avukatla gelirken bizden gelen yok denecek kadar az! Sahipsiz kaldık! Bazıları da göstermelik geliyor, çekip gidiyor!” gibi çok sayıda feryat telefonları aldık!

Can kardeşlerim!
Bu sitemleri ve çağrıları; hesap sormak için değil, akıllı şuurlu bir muhasebe yapabilmemiz için ifade ediyorum ki 28 Mayıs günü bu ve benzeri sahneler yaşanmasın! 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Final Seçiminde daha duyarlı, daha bilinçli olmaya mecbur olduğumuz için hatırlatıyoruz!

Ömrünü; vatanımıza, milletimize, din ve devletimize adadığına şahid olduğumuz Tayyib Reisimizi dünya kurtlar sofrasına terk etmememiz için haykırıyoruz! Ve uyarıyoruz!
Bizi “Nasılsa reis kazanır!” rehavetine sokup sandıklara bütün ekipleriyle hakim olup, mazbata sahtekarlıklarıyla seçimi almayı planlıyorlar!

Bu planları bozmak için;
Namus nöbeti demek olan sandık nöbetlerini asla terk etmemeliyiz!
Gelemeyen seçmenleri evlerinden arabalarla sandıklara taşımalıyız!
Çay, fındık vs sebeplerle gittiğimiz vilayetlerden bir oy için mutlaka seçim günü oy kullanacağımız sandıkta oyumuzu kullanmalıyız!
Gidip gelmeye maddi imkanı olmayanları teşkilatlar olarak taşımalıyız!
Sandığa getirilen kardeşlerimizi ortada bırakmayıp tekrar arzu ettikleri günde memleketlerine gitmeleri için yardımcı olmalıyız.

İki yıldan fazla süren on binlerce kişinin vefatıyla sonuçlanan yoğun ve yaygın korona belası, arkasından üst üste depremler, can mal kayıplarımız, dünya emperyalist finans kuruluşlarının bilerek planladıkları dolar depremiyle oluşan el yakan fiyat artışları ve asırların en büyük ve yaygın Kahramanmaraş merkezli Depremlerin oluşturduğu unutulamaz acılar içinde girdiğimiz bu seçimlerde şer mihrakların etkili yalan ve iftira kampanyalarına aldanan kardeşlerimize kızmadan, yüksek bir tahammül, anlayış ve muhabbetle onları kucaklamalıyız! Bunu oylarına talip olmak adına değil, gönüllerine talip olmak adına hatırlatıyorum. Gönlü ve yüreği sizinle atan kişi zaten sandıkta asla rotasını şaşırmaz.

14 Mayıs’ta oy kullanamayan kardeşlerimizi acilen tespit ederek ziyaret edip Oy’un önemini bu vatandaşlarımıza anlatmalıyız!
İktidarımız ise maddi sıkıntıda olan kesimleri rahatlatması için çalışanlara yönelik ekonomik müjdelerine devam etmelidir!
Mesleklerinin neticesi Gazilik veya Şehadet olan Astsubay ve Polislerimize bekledikleri maddi düzenlemelerin müjdesi acilen verilmelidir!
Sayıları yüzbinleri bulan Vekil İmam, vekil öğretmen, Fahri Öğreticilerimiz, Teknisyenler, Hemşireler ve diğer sağlık Hizmetlilerimizle ilgili açık ve net Maddi müjdeler ilan edilmelidir!

6284 ve İstanbul Sözleşmesi konusunda Ak iktidarımızda sanki iki başlılık varmış görüntüsü acilen çözülmelidir.
Ülkesinin maddi ve manevi sahalarda daha da zenginleşmesine özlem duyanlarla, kurucu iradenin kodlarından uzak söylem geliştirmeye özlem duyanlar arasına mutlaka ayırıcı bir hat çizilmelidir.

Çiftçimiz ata tohumu başta olmak üzere her anlamda bila kayd-ü şart desteklenmelidir.
Önümüz kurban!
Şimdiden kurban fiyatları açıklanıyor ve geçen seneye nazaran büyük bir uçurum görülüyor!
Allah aşkına neyi bekliyoruz?
Et fiyatları başta olmak üzere vatandaşın günlük ihtiyaçları konusunda rahatlama yaşatılmalı Ticaret ve Tarım Bakanlığı bürokrasisi et-süt ve temel gıda maddeleri konusunda gerekeni yapmalıdırlar.

Üniversitelerimizde okuyan milyonlarca gencimize CHP belediyelerinin söz verip yapmadığı tam tersine zamlarla artırdığı toplu taşıt ve Şehirlerarası yolculuklarını bedava yapacak imkanlar müjdelenmelidir!
Bu ve benzeri tedbirleri acilen alarak Atalarımızın asırlardır Oklarla koruduğu bu Vatanı Oylarımızla korumaya devam edeceğiz İnşallah!

Ülkemizi, hayatımızı, ailemizi, canlarımızı Dünya ve Ahiretimizi Cehenneme Hazırlama Partisi ve avanelerine gece gündüz çalışarak asla teslim etmemeliyiz İnşallah!
Dua ve temennisiyle Allah’ımıza emanet olunuz!

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.   
Selam, sevgi ve duayla...  

 

Şevki Yılmaz  
www.sevkiyilmaz.net
   
Twitter: @sevkiyilmaz  
Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955  
İnstagram: sevkiyilmaztr