Bismillahirrahmanirrahim
Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd, Önderimiz, Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Resul Efendilerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehit ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Tam üç asırdır, dünya hâkimiyetimizi yıkmak için her türlü; yalan, şantaj, kumpas ve iftira silahlarıyla saldırılar neticesinde oluşturdukları silahlı darbelerle ve suikastlarla cihan devletimizi yıktılar! Ve içimizdeki bir avuç hain, gafil ve beyinsizler yüzünden Roma Merkezli Dünya’yı kurdular! Ama Anadolu’muzu yutamadılar!  Osmanlı’nın filizlerinden Türkiye Devleti doğdu, büyüdü ve gençleşti, elhamdülillah!

Bu genç devletimizi de boğmak için tam yüz yıldır aynı mandacı, sebataist ve dönme mihraklar aynı metotları denediler! Nice, Din ve vatansever yöneticilerimizi idamlarla, mahkûmiyetlerle ve İftiralarla safdışı ettiler! Bugün de dış ve piyonları iç mihraklar yeniden birleşerek şimdide aynı ahlaksız, şeref yoksunu, çirkin metotlarla halkımızı kandırarak iktidarı sandıkta devirmenin bâtıl mücadelesini veriyorlar!
Ama nafile! Vallahi Yalan Yenilecek!
Çünkü, “Allah sadece ve sadece doğrularla sadıklarla beraberdir!”

Vallahi Mü’min kardeşlerini bırakıp işbirlikçileri ve münkirleri dost edilenler yenilecek! Çünkü Allah sadece Hakk’a, hayra, iyiliğe, barışa motor, şerre ve zulme ve düşmanlığa firen olan muttaki kullarıyla beraberdir!
Vallahi nifak, inkâr, gaflet ve hased ehli yenilecek! “Çünkü Allah sadece Dinine yardım edenlerin yardımcısıdır!”
Vallahi iftira ve şantaj ve montaj ehli yenilecek! Çünkü Allah sadece mazlum kullarının hamisidir. Koruyucusudur!


Artık milletimiz içimizdeki Tapınak Şövalyelerinin elleriyle başına gelen acı hatıraları ve yaşadığı Bizans entrikalarını tekrar yaşamak istemiyor elhamdülillah!  
Netanyahu ve Fetonyahu öncülüğünde başlatılan 15 Temmuz silahlı eşkıya kuvvetlerinin darbe girişimine karşı canlarıyla sahip çıktığı vatanını ve nesillerini, sandıkta oylarıyla korumaya devam edecek elhamdülillah!
Atalarımızın asırlardır oklarla koruduğu bu vatanı oylarımızla korumaya devam edeceğiz İnşallah!
Ülkemizi, hayatımızı, ailemizi, canlarımızı, dünya ve ahiretimizi mamur etmek adına kayda değer tek bir hizmetini mumla aradığımız, ülkeyi adeta kaosa, krize ve cehenneme hazırlama partisi gibi çalışanları ve onların avanelerine vatan toprağımızın tek karışını asla teslim etmeyeceğiz!
Yalanlarla, iftiralara asılsız saçma sapan vaatlerle halkımızı aldatarak memleket limanından kaçırmak istedikleri ülke gemimizi korsanlara asla teslim etmeyeceğiz!
Ve alnımızın Akı, helal oylarımızla vatanımızı, devletimizi ve nesillerimizi yeniden Kaptanoğlu Kaptan Tayyib Reisimize ve Cumhuri Ekibine ‘’bismillah’’ diyerek vereceğimiz oylarımızla teslim edeceğiz İnşallah!
 

Pazar günü mazlumların bayram, zalimlerin matem yaşamasını istiyorsak ve bu Devlet Gemisini terör sevici korsanlara kaptırmak istemiyorsak sandık nöbetlerini asla terk etmeyeceğiz!

Unutmayalım ki din, namus ve mukaddesat dün ok ile korunuyordu bugün ise oy ile.
Oylarımız namusumuzdur!
Sandıklara namusumuz gibi sahip çıkacağız İnşallah!

Allah’ım!
İsm-i Azam hürmetine İslam’a ve Müslümanlara acilen yardım eyle!
Sevdiklerini, bizlere de sevdir!
Bizleri seni sevenlerle beraber eyle!
Düşmanlarını bizden uzak eyle ve dost ettirme!  
Bizlere zerrenin bile hesabının verileceği ve hiçbir kimseye torpilin yapılmayacağı büyük buluşma ve duruşma gününde hesabını veremeyeceğimiz yanlış tercihler yaptırtma!
Din, Vatan Can, Namus ve Alın Teri Düşmanlarını sevindirtecek tercihler yaptırtma!
Hakk’ı Hak bilip Hakk’a tabi olmayı lutfeyle!
Batılı da batıl bilip her çeşidinden korunmayı nasib eyle!
Bizlere HAK ile batılı, mazlum ile zalimi, yalancı ile sadık’ı ayırt edecek feraseti, basireti ve hikmeti ihsan eyle!
Bizleri; parti, purtu, mezhep ve ırk kardeşi değil! Sadece İman ve İslam kardeşi eyle!
Ümmeti Muhammed’i bölmek ve yutmak isteyenlere fırsat verme!
Müslümanları Müslümanlara musallat eyleme ve Müslümanları Müslümanlarla imtihan eyleme! Amiin!

Allahım!
14 Mayıs akşamını tüm mazlumlara bayram, tüm zalimlere matem eyle!
Amiin!
Müjdeler olsun! Oylarımızla Reis Kaptanla yola devam İnşallah!

Nefsimizde, ailemizde ve ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.   
Selam, sevgi ve duayla...  
Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net
Twitter: @sevkiyilmaz  
Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955  
İnstagram: sevkiyilmaztr