CoronaVirus Belası ve Perde Arkası -II-

Şaşırdınız öyle değil mi? O zaman kaldığımız yerden devam edelim.

Fransa’dan yapılan bir yayın dikkatimi çekti. Yayın bir video aracılığıyla yapıldı. Videoda “Coronavirus”ün sahibi bulunmuştur. Aynı şahıslar aşısını da yapmışlar deniyordu. Önemli gördüğüm için alıntılar yaparak sizinle paylaşmak istiyorum.

Videoda bahsi geçen bu iki şahıs, karı-koca. Hem de Fransa için çok önemli şahıslar.  Biraz daha ayrıntıya girelim. Fransızlar “Coronavirus” olayının failini buldu. Çünkü 2003 senesinde Yves Levy ve karısı Agnes Buzyn Avrupa patent birliğine başvuruda bulunarak “CoronaVirus” aşısının patentini almışlar. Tam 300 sayfalık bir patent başvurusu yapılmış. Bu başvuru incelendiği takdirde CoronaVirus’ü kimin icat ettiği, mucidinin kim olduğu ortaya çıkıyor.

Peki Yves Levy kim? Karısı Agnes Buzyn kim?

Yves Levy;  İnserm Araştırmalar Merkezi CEO su olarak 2018 yılına kadar görevde bulunuyor. Sonra  Levy 2017 yılında Agnes ile evleniyor.

Agnès Buzyn ise 1 Kasım 1962 Paris’de doğdu. Hematolog,  profesör ve Fransa’da Bakanlık yaptı. Tıp eğitimi görerek, hemantoloji, Kanser immünoterapisi ve Organ nakli alanında uzmanlaştı. 2004’te ise profesör oldu. Çalışma alanı ilik nakli, Akut Lenfoblastik Lösemi ve Kronik Miyeloid Lösemi oldu. 2008-2013 yıllarında Nükleer Güvenlik ve Radyasyondan Korunma Enstitüsü’nün yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı. 2009 yılında Ulusal Kanser Enstitüsü yönetim kurulu üyesi, 2011 yılında ise yönetim kurulu başkanı oldu. Bu göreviyle beraber Uluslararası Kanser Araştırmaları Merkezi Fransız delegasyonu başkanı, Mayıs 2013’te ise Merkezin başkan yardımcısı oldu. Mart 2016’da Yüksek Sağlık Otoritesi Başkanı oldu. 17 Mayıs 2017 – 16 Şubat 2020 tarihleri arasında Sağlık ve Dayanışma Bakanlığı yaptı ve görevinden Paris Belediye Başkanlığına aday olabilmek için istifa etti. Üst düzey Fransız olan Prof. Agnes aynı zamanda üst düzey bir Mason. Prof. Yves levy de Fransız Büyük Mason Locasına bağlı. Yves Levy’nin uzmanlık alanı ise immünoloji. Yani virüs bilimleri. 1986 yılında AIDS aşısı bulabilmek için araştırmalar yapmış ve Fransa’da üst düzey görevlerde bulunmuş extraordinary  (olağanüstü) Servis Bölümü Başkanı. Bu göreve levy’i Makron tayin etmiş. Levy’nin karısı Prof. Agnes ile ilgili başka bir detay ise Marche Partisinden seçilerek bakan olmuş. Agnes’in hakkında Fransa’da birçok spekülasyon var.

Bu kadar bilgiden sonra Peki, bu virüsü nasıl yapmışlar?

Karı koca önce Vietnam Hanoi ’ye ve Wuhan’a giderek virüs örnekleri almışlar. Pİ FOR adlı araştırma kurumu ve Çin Komünist Partiyle iş birliği yaparak bu virüsü üretmişler. Virüsün özelliği iki kök hücreye sahip olması. Yani bir tane değil… Kökeninde SARS virüsü ve CoronaVirus adlı yeni bir virüs oluşumu var.  Vietnam’dan temin edilerek iki virüs birleştirilmiş adını da patent alınırken SARS – COV olarak isimlendirmişler. Patent numarası SARS – COV – EP 1694829 B1 hala bu patent başvurusunu ve patenti internette arayarak bulabilirsiniz Patent 2017 yılında 2 defa yenilenmiş. Virüsün aşısını ise fareler ve tavşanlar üzerinde araştırma yaparak başarıya ulaşmış ve tedavisini bulmuşlar. Yıl 2003. Yani bu virüs yeni bir virüs değil 2003’ten günümüze tam 17 yıldır aşısı da var. Pasteur Enstitüsü bu aşıyı yapmış. Çin’de 1 milyar 300 milyon insana aşı enjekte edilmiş. Oysa Çin Coronavirüs ile başarılı mücadele ettik şeklinde durmadan reklam üstüne reklam yapıyor. Perde arkasında bu ölümcül virüsü yapıp Dünya’ya yayan Çin Komünist Partisi ve Fransız Mason Locasında üyelikleri bulunan Yves Levy ve Agnes Busyn çifti var. Altını çizelim 2003’te alınan patent başvurusunun altında da bu iki şahsın isimleri var. Fransızca İngilizce ve Almanca olarak patent alınmış şu anda bu adresten https://data.epo.org/gpi/EP1694829B1 tıklayıp ulaşabiliyorsunuz.  Fransız bir araştırmacı grup bunu ortaya çıkarttı ve yapmış oldukları video 5 milyonun üzerinde izlendi.

Bu şahısların kimliklerini ve ait oldukları mahfilleri isimlerinden ve localarından anlayabilirsiniz?

Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz..

Selam ve Dua ile Allah’a Emanet Olunuz!..