CoronaVirus Belası ve Perde Arkası -lll-

Aşının kızamık mikrobu ile ilişkisi var. Kızamık aşısı olanlar etkilenmiyor. Çocukların etkilenmemesinin sebeplerinden biri de bu. Böylelikle çocukların virüsten etkilenmemesinin sebebi de tespit edilmiş oldu. Tüm Dünya’yı etkileyen büyük bir kriz bu.. Projede Elisa adlı bir test cihazı kullanılmış. Aslında 17 yıldır aşısı olan bir hastalık CORONAViRUS (Covid-19) ile tüm Dünya boğuşuyor.  Dünya’nın dört bir yanında yüz binlerce, milyonlarca insanın hayatına mal oluyor bu illet hastalık. Tüm devletler bütçelerinin sınırlarını zorluyor. Ama kimse çıkıp suçluları deşifre etmiyor. Edemiyor. Gizli mahfiller ağzını açanı susturuyor. Bu virüsü yayanlar ve arkasındakiler deşifre edilip, Dünya adaletinin önüne çıkarılarak yargılanmalı ve imha edilmeli. Hayatlarını kaybedenlerin ve yakınlarını kaybedenlerin, hastalanan tüm insanların hesabı sorulmalı.

                Tüm Dünya’yı felç eden bu olağanüstü durumun arkasında tek bir neden var. Para kazanmak kazanılan para ile güçlerine daha da güç katmak ve Dünya’yı Allah’ı yok farz ederek yönetmek. Efendi ve köleler düzenini oluşturmak. Çin neden bu ölümcül virüsü nasıl yendiğini Dünya ile paylaşmadı? Ayrıntıları herkesten gizledi. Çünkü Çin komünist parti, Fransa’da Yves Levy, karısı Agnes Busyn ve arkasındaki mason locaları ile Dünyanın ilaç firmalarına sahip zengin aileler var. İşte içinde bulunduğumuz bu kargaşa bu grupların ortak anlaşmalarının ürünü. Bu işi tek başına Yves Levy, ve karısı Agnes Busyn yapamaz. Arkalarında büyük bir sermaye var.  Kısaca Dünya’yı yönetmek için plân yapanlar Tapınak Şövalyelerini, Armegedon’u da yönetiyorlar. Felaket senaryoları üzerinden kendi deyimleriyle “Tanrıyı Kıyamete Zorluyorlar”. İpin ucunu takip ettiğinizde “Zenginler Kulübü” ne kadar işi ilerletiyorsunuz. “Zenginler Klübü”nün sahibi olduğu bu ilaç firmalarının Fransa, Çin ve diğer ülkelerde ne fırıldaklar karıştırıyor, bilmiyoruz? Dünya Sağlık Örgütü’ne ilaçları kim satıyor? Bu nasıl kirli bir oyun? Fransa’da ki ilaç firmaları Fransız Mason locası ve İnfegro’nun Başkanı olan Piere’den soruluyor ve Dünya Sağlık Örgütü’ne ilaçları o satıyor. İşin enteresan tarafı 2003’ten bu yana tam 17 yıldır aşının bulunmuş olmasına rağmen bunu saklayan, daha fazla insanın hasta olmasını bekleyen, daha fazla aşı satmak için kaosu bir pazarlık aracı olarak kullanan, insanlıktan nasibi almayan bu zalim zümrenin nasıl bir katil sürüsü olduğunu yaşayarak görüyoruz. İnsanlığa topyekûn şantaj yaparak, tek tanrıları olan ve tek tapındıkları şey olan para için yaptıkları çirkin işleri kurdukları tuzakları ve komploları yaşayarak görüyoruz. 

İşin bir de dijital boyutu var, G5, Blockchain, Tesla’nın uydu projesi, Patroitler, S400’ler, Huawei’nin dev radar üssü. Microsoft, Rothchild’ler, Rocofellerler, bize söylenenleri hiç  biri bu derin gerçekle ilgili değil. Biz evlerimizden çıktığımızda, yeni bir dünya ile karşılaşabiliriz. Birileri Tanrıyı kıyamete zorlamak için son hamlesini yapıyor anlaşılan. Biz CoronaVirus ile oyalanırken başkaları başka işlerle uğraşıyor olabilir. ABD’nin bu krizle ilgili olarak Kenevir ekim alanlarının artırılması ve desteklenmesine ne demeliyiz. Radyasyon ve Oksijen! Bunu da sonraki yazımızda ele alalım.

Sonuç olarak;

Rant elde etmek ve elde ettiği güç ile kendilerinin dışındakileri köle etmek isteyen, bu uğurda felaket senaryoları yazanlara istedikleri verilmemesi gerekiyor. Her ülke kendi imkânlarıyla çalışarak aşısını, serumunu kendi üretmesi, kalplerinde zerre kadar merhamet olmayan, şeytana dahi pabucunu ters giydiren bu güruha haddini bildirmesi gerekiyor. Yüce Allah’ın emaneti olan insanlığın ve güzelim Dünya’mızın onların şeytani plânlarına mahkûm edilmemesi gerekiyor.

Selam  ve Dua ile Allah’a Emanet Olunuz!..