Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun…

Derslerle ve mesajlarla dolu bir seçim neticesinde; iktidarımızı uyaran, Tayyip Kaptanla milletimizi ve mazlum coğrafyayı Bayram ve Siyonist-Haçlı ittifakını ve içimizdeki taşeron ve piyonlarına matem ettirten Allah’ımıza (cc) hamdolsun!

İktidarımız, 7 Haziran seçimlerindeki seçmen uyarısından aldığı dersleri unutunca, 24 Haziran’da hepimizi kısmen sevindiren ve kısmen üzen neticeyi bir kere daha tattık!

Şimdi, mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçiminde aynı, hatta daha acı neticeleri yaşamamak için seçmenlerin mesajlarından iyice ders alıp tedbir alma vakti!

Şimdi, dargınlıkları, kırgınlıkları ve küskünlükleri bırakıp birbirimizle kenetlenme ve dayanışma vakti!

Şimdi, Mart 2019 yerel seçimlerinde seçmenimizin yanlış yapmasını önlemek için şehirlerarası konferanslarım sırasında ve halen devam eden telefonlardaki seçmen şikayetlerinin özeti ve küçük bir kısmı olan aşağıdaki acil eylem planını hayata geçirme vakti!:

-Seçimlerde propagandaların etkisiyle oy vermemiş seçmenlerimiz kucaklanmalıdır!

-Devasâ maddi ve manevi hizmetlere rağmen, karşılığı olmayan neticenin sebepleri tahlil edilmeli, yolları birbirine bağlarken gönüllerin de ihmal edilmemesi ve seçmenle seçilenin arasında sevgi köprülerinin kurulması gerektiği mesajından ders çıkarılmalıdır!

-Çakma ve dayatma tavan adaylarıyla başarılı olunamayacağı ve tabana göre adaylarla netice alınacağı gerçeği artık asla unutulmamalıdır! 

-Mental ve metal yorgunluk belirtileri gösterenlerle birlikte; mal ve makam hırsı yorgunu hesâbileri dinlendirip, hasbîlerle yola devam edilmelidir!

- Mel’un Fetö’nün bürokrasimizde ve belediyelerimizde varlıklarını devam ettirenler tespit edilmeli ve onları himaye eden siyasi (!) kriptoları da süratle temizlenmelidir!

- Mel’un Fetö terör örgütüyle hiçbir ilgi ve alakası olmayan Fetözede mağdurları kardeşlerimin dosyaları acilen neticelendirilerek resmi ve Ticari ve Resmi görevlerine iade edilmelidir.!

-Fetö mağduru vatandaşlarımızın ticari, ilmi ve siyasi hak iadeleri sağlanmalı, terfi vs. gibi adımlar atılmalı ve bizzat ziyaret edilerek helallikleri alınmalıdır! Onurları zedelendiği için aklını oynatarak intihar edenlerin ailelerine mutlaka sahip çıkılmalıdır!

- Yurtdışında Müslüman ülke Üniversitelerinde okudukları için (Ezher Ünv gibi) mağdur edilen kardeşlerimizin, yaş haddine takılan zulümler ortadan kaldırılarak yaşlarına bakılmaksızın ve KPSS aranmaksızın görev almaları sağlanmalıdır!

 - Unutulan 28 Şubat mağdurları acilen yaş haddine bakılmaksızın görevlerine iade edilmeli. Hâlâ cezaevinde sebepsiz çile çeken Sivas, Selam ve Muztaz’af vs. mahkûmların acilen serbest bırakılmalarını sağlamak için, Ergenekon Terör Örgütünden idama mahkûm edilenlere uygulanan hukuk yolları bu kardeşlerimize de işletilmelidir!

- Vekil imamlar, fahri görevliler, tarım, sağlık vs. yüklenici firmada çalışan taşeron işçi statüsündeki kardeşlerimiz de daha evvel kadroya alınan kardeşlerimiz gibi sevindirilerek istismarcı partilerin tuzaklarından kurtarılmalıdır!

- Mel’un Fetöcü şirketlere, devlet adına yönetsin diye atanan ama bazıları tarafından rant haline dönüştürülen hesabi kayyumlar yeniden gözden geçirilmelidir! Şirketlerin Fetöcü ortağı yüzünden diğer masum ortakların da ticari olarak cezalandırılması zulmünden acil vazgeçilmelidir! 

- Seçim yaklaştıkça entrikalarını artıran ve resmi dairlerde vatandaşlarımıza zulmeden bürokratlar ve ekibi acilen uyarılmalı ve gerekirse tasfiye edilmelidir!

- Et, patates vs. gıda maddelerinin fiyatlarını artırarak bazı vatandaşın sandıkta yanlış karar vermesine neden olan et ve gıda mafyasından hukuki hesap sorulmalı ve bu hainlere karşı etkisiz kalan sorumlular ve yetkililer tasfiye edilmelidir!

- “Ayrı tarihlerde” diye, aynı şartlarda emekli olmuş emeklilerimizi ayrımcı ve mağdur edici düşük maaş zulmü acilen terk edilmelidir!

- Bulunduğu şehirlerde çıkarlarına alet olmadığı için ehil ve emin kadroları tasfiye edip yerlerine kirli emellerine hizmet edecek emir erlerini atattıran bazı mafya tipi milletvekilleri, bazı İl ve İlçe Belediye Başkanları acilen uyarılmalı ve “Benden izinsiz bu şehirde kuş dahi uçamaz!” diyerek bulundukları yerlerde saltanat kuranların despotlukları engellenmelidir!

-Tüm atamaların; ehliyet, emanet ve sadakat ilkelerine uygun olması için Siyaset, STK ve kanaat önderlerinden oluşacak bir kurulca önerilmesi hayata geçirilmelidir! Ve bu vazgeçilmez bir ilkeye dönüştürülmelidir!

- “Sandık Başarısı silahla değil sohbetledir!” gerçeğini bir kere daha yaşadığımız bu Seçimlerde hasetten, hırstan veya ihmalden davet edilemeyen eskimez eski Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Başkanlarımız ve etkili Hatiplerimize sohbetler Organize edilmelidir! İstişarelerine baş vurulmalıdır!

“Ders alınsaydı tarih tekerrür mü ederdi!”? uyarısının gereği, Belediye seçimleriyle ilgili Acil Eylem Planına gelince!  Haftaya İnşallah!

Bunca harici ve dâhili şeytani şer odakların saldırılarına ve içimizdeki beyinsizlerin ihmal, gaflet ve ihanetlerine rağmen Türkiye geçilemedi ve geçilemez elhamdülillah!

 Teşekkürler ve Tebrikler Türkiye’miz!  Teşekkürler ve Tebrikler Milletimiz!

 Yorulma Yok! Durma yok! Yılma Yok! 

Seçimde aldığımız dersler ışığında Tayyip Kaptanla AK yola, sevgiyle, istişareyle  ve sabırla devam inşallah!

 Allah (c.c)’a emanet olunuz.

 Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selâm, sevgi ve duâ ile…