Sezonu Avrupa Ligi maçlarıyla açan ve 3'te 3'le yoluna devam eden Beşiktaş forvet hattını güçlendirmek istiyor. Siyah-beyazlıların, İtalyan devi Juventus'la sözleşmesini uzatmayan Dusan Vlahovic'i transfer etmeyi planlıyor.
VLAHOVİC'DEN SEVİNDİRİC HABER
Vincenzo Italiano'nun eski öğrencisi olan Sırp golcü için uzun süredir görüşmelerine devam eden siyah-beyazlılara Vlahovic'den sevindirici haber geldi. La Gazzetta della Sport'ta yer alan habere göre transferde daha fazla beklemek istemeyen Vlahovic, bir an önce sahalara dönmek istiyor ve Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmeye hazır.
BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ ORTAYA ÇIKTI
Italiano'nun Vlahovic'i aradığı ve transfer için görüştüğü, yıldız futbolcunun bu süreçte Juventus'un tutumundan dolayı hayal kırıklığına uğradığına dikkat çekildi. Beşiktaş'ın Vlahovic'e 4 yıllık sözleşme ve 10 milyon euro maaş önerdiği, teklifte ayrıca bir yıllık maaşına denk gelecek şekilde imza bonusu yer aldığı ifade edildi. Ek olarak teklif edilen sözleşmede bireysel ve takım başarı bonuslarının da bulunduğu aktarıldı.
BEŞİKTAŞ TRANSFERDE ÖNDE
Transferde şu an için Beşiktaş'ın Juventus'a göre önde olduğuna da vurgu yapıldı. Vlahovic, İtalyan ekibiyle sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılmıştı. Vincenzo Italiano, Dusan Vlahovic'le daha önce Fiorentina'da birlikte çalışmıştı. 26 yaşındaki forvet, Fiorentina'da gösterdiği performansla Juventus'a imza atmıştı.





