Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı Şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı

Terör devleti İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye ölüm kusuyor. Son rakamlara göre saldırılarda şimdiye kadar 11 bin 180 sivil can verdi. Dünya ülkelerine Filistin'de yaşanan insanlık suçuna bir göz yummaları için çağrılarda bulunuluyor. Tüm dünyada giderek artan protestolarda "Gazze'deki katliam artık dursun" "Katil İsrail soykırımı durdur" sesleri yükseliyor.

İsrail'e tepki göstermişti

Başarılı Türk oyuncu Deniz Uğur da bu isimlerden birisi oldu. Gazze'ye yapılan saldırıların ilk gününden beri İngilizce paylaşımlarda bulunan Uğur, dünyaya çağrıda bulunmuştu. Uğur, İngilizce olarak yayınladığı mesajla insanları yapılan zulme karşı birlik olmaya davet etmişti.

Deniz Uğur "Göklerin ve yerin orduları Allah'ındır. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. Fetih~7" notu ile paylaştığı videoda şu sözlere yer vermişti: "Herkese merhaba, içinde bulunduğumuz olağanüstü dönemde lütfen, hem dünyada olup bitenlere hem de kişisel yaşamlarınıza iyice bakın. Fark edeceksiniz ki, şu anda iyilik, kötülükle mücadele ediyor, her alanda. Yüce yaratan kutsal kitabımızda, bize bir araya toplanmamızı emretmiştir; Kur-an'da. İslam, bir dinin ötesindedir; tüm insanları daha doğrusu, Allah'ın yarattığı her varlığı kapsayan, yüce bir nur felsefesidir. Kolaylıkla söyleyebiliriz ki şu anda deneyimlediğimiz 'cihad'dır. Bu sancılı bir süreç, ama sonu aydınlık. Lütfen Hak(gerçek) ile kalın. Sevgiyle."

Ölümden döndü

Gazze'deki zulme sessiz kalmayan oyuncunun başına dün tuhaf bir olay geldi. Uğur sosyal medyadan yaptığı paylaşımda aracının lastiklerinin kesildiğini söyledi.

DENİZ UĞUR KAZA LASTİK

Uğur şu notu düştü;

Arkadaşlar; Oğlumu okuldan almaya giderken ikinci köprüde aracım titremeye başladı. İlk sapaktan çıkıp yol kenarındaki cebe çekebildim. Eşim lastiğin fotoğrafını çekmemi istedi. Yorumunuz?