Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, "Gerekirse kız okulları da açarız." ifadelerinden sonra, kız okullarına destek her geçen gün büyümeye başladı. 

İmam-Hatip Halil Konakçı ise sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Bakan Tekin'in 'kız okulları' fikrine destek verdi.

Konakçı, kız okullarına karşı çıkan insanlara seslendi ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Konakçı, "Laik Avrupa'da binlerce kız okulu var. Fransa'da, Almanya'da, Hollanda'da. Baktım, resmi kayıtlara baktım. Katolik, Laik, Kafir Amerika'da yüzlerce kız okulu var. Börtü böceğe, kurda kuşa, dağa taşa tapan Japonya'nın, Kore'nin yüzlerce kız okulu var. Müslüman Türkiye'de olamaz!" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de yaşayan Müslüman insanların hassasiyeti olduğunu söyleyen Konakçı, kız okulları fikrine karşı çıkan insanlara şunları söyledi:

"Sen bu fikri gütmüyor olabilrsin. Namahrem ve mahremiyet diye bir kavram var. İslam erkek ve kadının ilişkisini sınırlandırmış. Adam diyor ben istemiyorum karma eğitim. Daha dünü kadar da bu ülkede kız meslek liseleri vardı. 28 Şubat'ın bıraktığı zulümlerden biridir bu."

GERİCİLİKMİŞ BU!

"Avrupa'nın 2001 yılında karma eğitim sisteminden vazgeçtiğini söyleyen Konakçı, "Devletin bakanı vatandaşı istek ve arzusuna göre bir şey söylüyor, bizim bütün kemalistler ayağa kalkıyor. Olamazmış! Gericilikmiş bu!" dedi.

O OKULLAR AÇILACAK!

Halil konakçı, "O okullar açılacak. TİP'liler tipsizler, tüylüler tüysüzler, putperestler, tapınakçılar artık ne varsanız, Kadir Mısırlıoğlu'nun dediği gibi; Başı ezilmiş kuyruğu sallanan yılan gibisiniz. Çırpınsanız da artık olmayacak." ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Özgür Özel'den açıklama: Başkan Erdoğan CHP'ye ne zaman gidecek? Özgür Özel'den açıklama: Başkan Erdoğan CHP'ye ne zaman gidecek?