Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Antalyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Corendon Airlines Park'ta oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 2-0 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 58. dakikada Davinson Sanchez ile 87. dakikada Icardi attı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 22'e yüksetti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Antalyaspor ise 9 puanda kaldı.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi açıklandı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi açıklandı

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Antalyaspor ise deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak. 

Galatasaray seriye bağladı

Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'la 0-0 berabere kalan Galatasaray, geye kalan maçlarda 7 galibiyet aldı. Sarı-kırmızılı takım ligdeki galibiyet serisini de 7 maça çıkardı. 

Son 22 resmi maçında mağlup olmadı

Galatasaray, son 22 resmi maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

"Cimbom" bu sezon da Trendyol Süper Lig'de 8, UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde 6 ve grup aşamasında 2 olmak üzere çıktığı 16 maçta 13 galibiyet, 3 beraberlik yaşadı.

Davison Sanchez ilk golünü attı, Icardi gol sayısını 8'e yükseltti

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Davinson Sanchez, sarı-kırmızılı forma altında ilk golünü Bitexen Antalyaspor'a attı.

Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ise Süper Lig'de bir hafta aradan sonra Bitexen Antalyaspor maçında gollerine devam etti ve bu sezon 8 haftada 8 gole ulaştı.

Bitexen Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 2

Stat: Corendon Airlines Park Antalya

Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Murat Temel

Bitexen Antalyaspor: Leite, Bünyamin Balcı (Dk. 74 Assombalonga), Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural (Dk. 90+1 Bahadır Öztürk), Erdal Rakip, Saric (Dk. 74 Holtmann), Jehezkel, Streek (Dk. 63 Safuri), Bytyqi (Dk. 63 Erdoğan Yeşilyurt), Buksa

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş (Dk. 75 Nelsson), Ndombele (Dk. 63 Mertens), Torreira, Barış Alper Yılmaz (Dk. 46 Tete), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 86 Halil Dervişoğlu), Zaha (Dk. 63 Kaan Ayhan), Icardi

Goller: Dk. 58 Sanchez, Dk. 86 Icardi (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 18 Torreira, Dk. 26 Muslera, Dk. 75 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Dk. 30 Güray Vural (Bitexen Antalyaspor)