İsrail'in Gazze'deki soykırımı için UCM'ye suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan Av. Yasin Şamlı, meslektaşlarını dilekçe yazarak destek olmaya davet etti.

Şamlı Lahey'e çok sayıda hukukçunun imzasıyla gitmek istediklerini belirterek, dilekçelerini ulaştırmak isteyen meslektaşları için birçok iletişim adresi paylaştı:

Yargıtay Başkanlığı seçiminin 28. turunda da sonuç çıkmadı Yargıtay Başkanlığı seçiminin 28. turunda da sonuç çıkmadı

"Değerli meslektaşlarım,

Selamün aleyküm, hayırlı günler diliyorum.

Biliyorsunuz İsrail'in Gazze'deki soykırımı için UCM'ye suç duyurusunda bulunmak üzere önümüzdeki hafta Baro olarak Lahey'e gidiyoruz. Binlerce hukukçu imzasıyla gidelim istiyoruz. Lütfen imzalı dilekçelerinizi aşağıda yazılı mail adreslerine iletiniz. Şayet sorun olursa verdiğimiz telefonlara ulaşınız. Yurt içi veya yurt dışında tanıdığınız hukukçuların da imzalamasını sağlayınız. Yalnızca Hollanda’dan 130 hukukçu bize katılacağını beyan etti. Bizim çok daha fazla imza ile katılım sağlamamız gerekir. Süremiz çok kısıtlı. Gayret etmemiz gerekiyor. Gazzeli bebeklerin hayat hakkı için binlerce imza ile gidelim. En azından bunu yapalım. Gayretleriniz nedeniyle şimdiden çok teşekkür ediyorum.

[email protected]
[email protected]
[email protected]
0552 566 49 88
0552 566 42 88
0552 566 47 88

Av Yasin ŞAMLI 
İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı"