Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Mümin kardeşlerimize, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Din ve Vatan düşmanlarının zil çalıp oynayarak sevindikleri yeni ayrılık oluşumlarına hiç sevinemedim!

Ne acı ki, içimizdeki arabozucu ‘’hesabilerin’’ ve ‘’kriptoların’’(!) ayak oyunları neticesinde oyuna getirtilen yeni oluşumlarla, yeniden bölünüp parçalanmamıza ve birleşmemek üzere birleşen acı halimize üzülüyorum! Ve kahroluyorum!

Yıllarca kendilerine makam verilmediği halde ayrılmayan hasbiler değil de en yüksek makamlara gelen kardeşlerimizin sebepsiz, gereksiz ve gerekçesiz ayrılmalarına üzülüyorum! Ve kahroluyorum!

Dün Parti kapatmanın bakkal kapatmaktan kolay olduğu masonik iktidarlar dönemlerinde tedbir için çok parti zaruriyken, Allah’ın yardımıyla ve birliğimiz sayesinde iktidara geldiğimiz bu dönemde sayısız Partilerle bölünmenin tam bir felaket ve hezimet olabileceği endişesiyle üzülüyorum! Ve kahroluyorum!

“Ey İman edenler! Hep birlikte Allah'ın ipine (İslam'a/Kur'an-a) sımsıkı tutunun (hayatınızı ona göre düzenleyin) ve (İslam'la çelişen davranışlarınızla gruplara ayrılarak) birbirinizden kopmayın! Allah'ın üzerinizdeki (İslâm) nimetini düşünün ki, cahiliyet devrinde birbirinize düşmanlar iken O, sizin kalpleriniz arasında ülfet (yakınlık) meydana getirdi de O’nun nimeti sayesinde din kardeşleri oldunuz. Hem siz (Mal-makam hırsı ve ırkçılık cehaletiniz sebebiyle) ateşten bir çukurun tam kenarında bulunuyordunuz da oraya düşmekten sizi (İslam ile kardeş ederek) Allah kurtardı. İşte Allah, öğüt alıp doğru yolu bulasınız diye ayetlerini size böyle açıkça bildiriyor.“

“Kendilerine apaçık ayetler, deliller geldikten sonra, birbirinize düşerek bölük pörçük olup, parçalanıp, ayrı baş çekerek kasıtlı ihtilâf çıkaran, doğru bilgileri çarpıtan Yahudi ve Hristiyanlar gibi olmayın. Onlar, işte onlar için büyük bir ceza vardır.” (Ali İmran S.103-105)

“Ey Mü’minler! Allah’a ve Peygamberine gönülden boyun eğerek itaat edin ve sakın birbirinizle çekişmeyin, didişmeyin, hasmane bir mücadele içine girmeyin! Aksi hâlde korkuya kapılırsınız da, düşmanlarınıza karşı bütün heybetiniz, cesaretiniz, kuvvetiniz ve Devletiniz yok olup gider. Tekrar kâfirlerin ve zalimlerin güdümüne ve emrine girersiniz! Musibet, bela ve her türlü fitnelere karşı zorluklara göğüs gererek birlikte sabredin! Unutmayın ki; Allah, daima sabredenlerle beraberdir.” (Enfal S. 46)

“Kulluk sözleşmesi İslam Nizamı’nı inkâr edenler de, doğal olarak birbirlerinin yardımcıları, koruyucuları, müttefikleri ve dostlarıdırlar. Eğer siz de kendi aranızda böyle organize olmuş güçlü ve etkin bir toplum oluşturmak için üzerinize düşeni yapmayacak olursanız, yeryüzünde baskı ve zulme dayalı zalim rejimler boy gösterecek; kan ve gözyaşı asla dinmeyecek, bütün dünyayı korkunç bir fitne ve imansızlık akımı dalga dalga saracak ve böylece, büyük bir kargaşa, anarşi, yozlaşma ve fesat baş gösterecektir.” (Enfal S.73)İlahi Mesaj ve İhtarlarını içeren İslam Sözleşmemizin birlik, dirlik ve kardeşlik ve güzel ahlak ilkelerine uymayan acı halimize üzülüyorum! Ve kahroluyorum!

“Allah’ım! Müslümanları Müslümanlarla imtihan eyleme!

Yaptığımız hatalar sebebiyle Müslümanları Müslümanlara musallat eyleme!

Muhacir ile Ensar’ı kardeş ettiğin gibi bizi de aynı Ashab-ı Muhammed (sav) gibi; İman ve İslam kardeşi eyle! Kardeşliğimizi bozmak isteyen kalleşlere fırsat verme!”

Sevgili Peygamberimizin "Birbirinize buğz etmeyin, birbirinize kin tutmayın, birbirinize haset etmeyin, birbirinize arka çevirmeyin; Ey Allah'ın kulları, kardeş olun!" emrine uymayı hepimize lütfeyle!

Amiin

Bu ihtilaflar karşısında İnsani ve İslami tavrımız ne olmalı? Haftaya İnşallah!

Salı Akşam saat 20.30'da, Akit TV ve Kanal 68 Tv’den canlı olarak yayınlanan “MİLLİ DİRİLİŞ” programında buluşmak ve daha kapsamlı anlatabilme temennisiyle Allah’a emanet olunuz!

Hak, Adalet, İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla Fethin sembolü Ayasofya'mızın açılması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter:

@sevkiyilmaz

Facebook:

@sevkiyilmaztr

@sevkiyilmaz1955