Darbeci Katil Sisi'nin acil çağrısıyla toplanan Arap Birliği, 'Barış Pınarı Harekâtı'nı, 'Arap ülkesinin işgali ve egemenliğine saldırı' olarak nitelemiş!

Atalarımız demişler ki;

ARDINDA YÜZ KÖPEK HAVLAMAYAN KURT, KURT SAYILMAZ! 

Bu zavallı, halklarını temsil etmeyen, siyonist emperyalist üst aklın barkodlu beslemeleri, bir gün adaletimize ve merhametimize sığınacaklar!

*      *      *

Dünyayı sömüren küresel yerleşik düzenin kuyruğuna bastık!

Bu kadar delirmelerinin sebebi, ne  siyasi ne ekonomik.. Bu, tamamen zulüm kulelerinin yıkılacağı ve HAK NİZAMın yeryüzüne hakim olacağı korkusu!..

Kendilerini, batıl tanrılarının taşeronları olarak gören ve tüm dünyayı dizayn etme görevini kendinde zanneden 'Küresel Şeytani Yerleşik Düzen', 'Büyük İsrail'i kuracak, dünyadaki insan sayısını azaltacak ve tek devlet, tek ekonomi ve sahte bir din ile dünyayı yönetecekti. Bütün planları, BÜYÜK TÜRKİYE ile tarumar oldu.

Karşılarında artık, tarihin akışını uzaktan ve endişeyle izleyen bir 3. Dünya ülkesi değil, o tarihe müdahale etme gücüne ve cesaretine sahip BÜYÜK TÜRKİYE var!

*     *     *

Bu arada KATAR VE SOMALİ, Arap Birliği'nin bu açıklamasını veto etti.. Helal olsun!

Ayrıca;

Azerbaycan'a, 
Pakistan'a, 
Macaristan'a,
İspanya'ya,
Rusya'ya,

Makedonya Türk Milli Birlik Hareketi (TMBH)'ne,

Sırbistan'daki Sancak Demokratik Eylem Partisi Genel Başkanı ve Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı Sancak bölgesinin en önemli siyasi figürlerinden biri olan Sulejman Ugljani'ye,

Türkiye'nin Suriyeli mülteciler için sınırı açması durumunda ülkesinin sınırlarından giriş yapanlara ateş emri vermeyeceklerini ve onları durdurmayacaklarını söyleyen Bulgaristan Başbakanı Borisov'a,

"İsrail hep düşman olarak kalacaktır, Türkiye ise dünyadaki Müslümanların kalbindedir." açıklamasıyla harekata destek veren Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sözcülerinden Sami Ebu Zuhri'ye,

Lübnanlı, Suriyeli, Mısırlı ve Filistinli gençlere,

Türkiye'ye verdikleri destek için yürekten teşekkürler.. 

Sözüm ona Medeni(!) batı ülkelerinin her birine de, Kıbrıs Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya da ayrı ayrı yuh!!!.. 

Alçaklar!