Ortalık yangın yeri!.. 

Hem içerden hem dışardan ne kadar insanlık ve İslam düşmanı, kan içici vahşi küresel odak varsa, saldırıya geçmiş, İSLAM'ın son kalesinin üzerine var güçleriyle yürürken, içimizde şerrin taşeronluğunu yapanlar da, küresel efendilerinden aldıkları talimatlarla, felaket çığırtkanlığı yapıp, olayları çarpıtarak algı operasyonları yürütüyorlar.. 

Çok kritik bir süreçten geçiyoruz!..

Bazıları ne olup bittiğinin farkında bile değil! 

Büyük Türkiye'nin önünü, şeytani zekalarıyla ürettikleri tuzaklarla kesmek için hem dışarıdan hem içeriden habire vuruyorlar da vuruyorlar.. 


 

Bunca kıyamet koparken, ‘erk’in köşe başlarını tutmuş bazı simsarların, 'Ümmetin Lideri' nin mücadelesine, Aziz Milletin 'İstiklal Mücadelesi' ne umarsız, hala "ne kaptık kar" hesabıyla menfaat devşirme peşinde olmalarına çıldırmamak mümkün değil!!..

Bu içimizi acıtan tablo, milletin vicdanlarına da hançer saplıyor!.. 

İçimiz yanıyor!.. 

Göz göre göre, gerek ferdi, gerek ailevi, gerek ictimai, gerek siyasi kulvarda zillete sürüklenişimize tahammül etmek mümkün değil!.. 

Bazılarının sosyal ve siyasi statü degişikliklerinden sonra, haksız kazançlarla varlıklı hale gelmelerine paralel olarak yaşadıkları eksen kaymalarından dolayı uğradığımız zarara, isyan ettiğimiz için, bize kızanlar olduğunu biliyorum!

Nasıl isyan etmeyelim?!.. 

Kimseciklerin ortalıkta DAVA duruşu sergilemeye cesaret edemediği günlerde, ADAM gibi 'KUTLU DAVA'yı haykıranların, kıt kanaat elde ettiği kazancından, zamanından, sağlığından ve ailesinden fedakarlıklar edip, kınayıcıların kınamasına aldırmadan, vatan için, millet için, yasakların kalkması için riskler alıp ter akıtarak verdikleri emeklerin, bugün hunharca heba edilmesine, isyan etmeyelim mi?! 

DAVA deyince, bilinçaltında, dünyalık kazançlar canlananların, Dün ödediğimiz bedeller üzerinden ganimet devşirmelerine isyan etmeyelim mi?! 

Bedel ödeyenlerin her şeyden mahrum bırakılarak itibarsızlaştırılmalarına, 'devşirme'lerin ise makamlar verilerek baş tacı yapılmalarına, isyan etmeyelim mi?! 

Yalakalıktan başka meziyeti olmayan kifayetsiz muhterislerin ve haketmediği halde kendilerine marifetli yalakalıklarından ötürü ulufe olarak verilen makamların, karakter ayarlarını ortaya çıkardığı, kendileri sıfatlarından küçük tiplerin, "kraldan fazla kralcı" kesilmelerine, isyan etmeyelim mi?! 

Dava dava diye ele geçirdikleri köşe başlarından ihale kovalayanların, üzerimize sıçrattıkları lekelere, isyan etmeyelim mi?! 

Tarafsız olacağız zevzekliği ile "hassasiyetlerimizi" yitirip davaya sırt dönen eziklerin, tribünlere oynadıkları ne idüğü belirsiz icraatlerine, isyan etmeyelim mi?! 

Haramı helali mühimsemeyen, midesi geniş, oportünist / fırsatçı ve çıkarcıların, el üstünde tutularak getirildikleri köşe başlarından, milleti ve devleti uğrattıkları zararlara, isyan etmeyelim mi?! 

Hep mavi boncuk dağıtıp bir tane bile milletin hayrına iş bitirmeyenlerin, hizmet makamlarını işgal etmek için çevirdikleri fırıldaklıklar ile, kendilerine engel gördükleri iyi insanları, bertaraf etmek için kurdukları entrikalara, isyan etmeyelim mi?!.. 

Geçmişin acılarını çeken hasbi adamların ve bedel ödeyen ihlaslı hanımların bugünlere dek omuzlayıp getirdiği bu "dava"nın sırtından geçinen, çile çekmemiş, konformist gevşeklerin bizi uğrattıkları bunca itibar kaybına, isyan etmeyelim mi?! 

.  .  . 

Bilge Kral Aliya İzzetbegovic'in;

“Ve her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.” dediği gibi, bu kötü gidişata sessiz kalmamak için elbette konuşacağız ve yazacağız!

Çıkarların konuştuğu yerde, vicdanlar sussa da, biz susmayacağız!
 

Hiç bir şey yapamasak da Hakk’ı haykıracak, kardeşlerimizi uyaracağız! 

Millet, yapılan her iyi şeyi de, her kötü şeyi de görüyor, idrak ediyor ve gayet iyi biliyor. 

Size verilenlerden hesaba çekileceğiniz gün uzak değildir! O gün hiç bir bahane kabul edilmeyecektir! 

“Bana göre", “bize göre” değil, “Hakk’a, Hakikate göre” davranalım!

Allah cc, zalim bir topluluğa yardım etmez!

Biz, doğrularla, akıllı, irfan ve hikmet sahibi, dürüst, bilgili, cesur insanlarla birlikte olursak, Allah’ın yardımı o zaman bize ulaşır. 


 

Fi Emanillah