Bir insan hedef koyup bu hedefe inandıysa, karşısına nice bedeller çıkmasına rağmen, o hedefe doğru gitmeyi asla ihmal etmez. İstediği kadar üzerine gelsinler, istediği kadar canını yaksınlar o kişi, hedefine yürümek için bedeller ödemesine rağmen pes etmez. Birçok kişi tarafından veya devletler düzeyinde İsrail terör örgütüne ve baş terörist Netanyahu’ya savaş sonrası Gazze’nin farklı şekillerde yapılanması fikri sunuluyor. Netanyahu şimdiye kadar istisnasız bütün teklifleri reddetti ve sadece kendi teklifi olan “Gazze’nin Hamas’tan temizlenmesi ve sadece İsrail tarafından yönetilmesi” fikrinde inat etti. Netanyahu, dindar bir Yahudi’dir. Kendi inancına göre, ne yaptığını gayet iyi biliyor. Bazen tarihten dem vurması da bu işi bilinçli yaptığını gösteriyor.

Anlayın artık… Gazze’nin ortak bir yönetimle yönetilmesini isteyenler ya siyasi strateji bilmiyorlar yani siyasi akılsızlardır ya da rol yapıyorlar. Çünkü İsrail terör örgütünün hedefinde sadece Gazze değil peyderpey bütün Filistin’i önce işgal sonra ilhak etmektir. Arz-ı Mevud topraklarına ulaşmak için elinden gelen bütün çabayı gösterecektir. Mesela Arz-ı Mevud toprakları içerisinde yer alan Filistin topraklarını ele geçiremezse, Lübnan’ı alamaz. Daha sonra Suriye'yi, Irak’ı alamaz. Türkiye'yi alamaz. Bu sebeple İsrail terör devleti ve baş terörist Netanyahu, ne yaptığını gayet biliyorlar. İkiyüzlü dünya ise sadece seyrediyor.

İsrail durmayacak. İsrail terör örgütü ya yıkılıp tarih sahnesine gömülecek ya da insanlığı ifsat etmek için ve kendi sapkın hedeflerine ulaşmak için asla durmayacaktır. Yani insanlığın, İsrail terör örgütünü durdurmaktan başka çaresi yoktur. Eğer İsrail terör örgütü durdurulmazsa ve desteklenmeye devam edilirse, önce Gazze’yi, ardından tüm Filistin, ardından Lübnan, Suriye, Irak topraklarını ilhak etmeye çalışacak. Türkiye ve İran'dan toprak almaya kalkışacak. Arz-ı Mevud topraklarına ulaşmak için elinden geleni ardına koymayacak. Bu sebeple kimse bu işin Gazze ile biteceğini düşünmesin. Hakikatte, elbette inanmış mücahitler şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da İsrail’e gereken dersi verecektir. Topraklarına sahip çıkacaktır.

İsrail’in amacının işgal ve ilhak olduğunun en güzel kanıtı süreçtir. Süreçte Gazze’de önce insanları güneye sürdüler. Oradan refah kapısına sürdüler. Şimdi ise terörist Netanyahu, orduya talimat verdiğini ve refah sınır kapısına saldırılar düzenlemeye başlayacağını söylüyor. Amaçları Filistin’i komple ele geçirmektir.

Kimse kendini kandırmasın. İsrail sadece Gazze değil, peyderpey tüm Filistin topraklarını ele geçirmeyi hedefliyor. Yerleşimci adı altında getirdiği gaspçı ve hırsızları yerleştirmek istiyor.

Tarih gösterdi ki, İsrail sadece güçten anlar.  Kuvvet uygulamaktan ve ekonomisini boykot etmekten başka dilden anlamaz.  (https://www.youtube.com/watch?v=k2eDsaGWoCw&ab_channel=AdnanKalkan)

Şimdi bütün halklar İsrail için devlet başkanlarını baskı altına almalıdır. Refah kapısını vurursa Filistinli kadın, çocuk, yaşlı, siviller çok ciddi zarar görecek. İnsanlık ayağa kalkmalı. Nitekim Siyonist çeteler ve vahşi İsrail böyle bir katliam yapacak ahlaksızlıkta olduğu şimdiye kadar vurduğu ambulanslar, hastaneler, mezarlıklar, camiler, kiliseler vs. kanıttır.

Ey batı! “Demokrasi, insan hakları, eşitlik, özgürlük, adalet” türküleri çığırdın şimdiye kadar. İdda ettiğin tüm bu değerlerin safsatadan ibaret olduğu Gazze’de anlaşıldı ve kanıtladın. Ey batının halkları! Başınızdakilerin İsrail’in bu vahşetini desteklemesinin önünü kesmezseniz, tarih sizi işbirlikçi zalimler olarak yazacak. Ve torunlarınız dahi sizi zalim olarak anacak. Ey batı halkları! Kendinizi ve devletinizi zalim yöneticilerinizden kurtarın. Adil yöneticiler seçin. Siyonistler sizi yönetmesin.

Ey batı! Gazze ve Filistin hepinizin sorunudur. Nitekim Yahudileri toplayıp Filistinde toprak verip devlet kurduran sensin. Bari bu gün bu hatanı düzeltmek için Mazlum ve mağdur Filistin’in yanında dur. Ya da ebediyen adalet, eşitlik ve insan hakları konusunda sus.

Neticede Mücahitler Filistin’i elbette özgürlüğüne kavuşturacaktır. Bizler Mescid_i Aksa’da cemaatle namaz kılacağız. Ama kim kiminle yol yürüdü ise, o da onunla anılacak…

Şimdi, bak bakalım “sen kiminle yol yürüyorsun?”

Adnan Kalkan
[email protected]
Twitter: @adnankalkan01
YouTube: Adnan Kalkan
instagram: adnankalkan01

Facebook: adnankalkan01