Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe, 3-1'in rövanşında deplasmanda Maribor ile karşılaştı.

Ljudski Vrt Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertliler 3-0'lık skorla kazandı. Fenerbahçe'nin galibiyet golleri; İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Tadic'ten geldi.

Ev sahibi Maribor, maçın 32. dakikasında Jakupovic ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. İrfan Can Eğribayat, Avusturyalı futbolcunun penaltısında gole izin vermedi.

Bunun üzerine Fenerbahçe, rakibine toplam skorda 6-1'lik üstünlük kurarak adını Konferans Ligi'nde Play-Off'a yazdırdı.

MAÇTA OLAY ÇIKTI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Maribor'a konuk olduğu mücadele, 66. dakikada tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle durdu.

Ljudski Vrt Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 66. dakikasında taraftarların neden olduğu olayların ardından Portekizli hakem Fabio Verissimo, mücadeleyi durdurdu.

Polis ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesine karşın tribünlerdeki tansiyon düşmeyince, Fenerbahçeli taraftarlar stadyumdan çıkarıldı. 

Karşılaşma yaklaşık 30 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

RAKİP TWENTE

Ali Koç: FETÖ unsuru hala futbolun içerisinde Ali Koç: FETÖ unsuru hala futbolun içerisinde

Fenerbahçe'nin Play-Off'taki rakibi ise Riga'yı toplamda 5-0'lık skorla geçen Twente oldu. Temsilcimiz, Twente ile ilk maçı 24 Ağustos’ta İstanbul'da oynayacak. Bu müsabakanın rövanşı 31 Ağustos’ta Hollanda'da oynanacak.