Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un adı sık sık AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak kulislerde geçiyor. Tv100’de Taksim Meydanı programına katılan Altınok’a kanalın Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, “Siz ‘Artık büyükşehir belediye başkan adaylığı bekliyorum’ diyor musunuz?” diye sordu.

"GÖREV VERİLİRSE GÖREVE HAZIRIZ"

Altınok, “Beklemekten ziyade bu görev verilirse göreve hazırız. Ankara’yı biliyoruz. Ankara’mızın birçok ilçesinde köylerinde hizmetimiz vardır. 30 yıllık belediyecilik hafızamız var Ankara’da” dedi.

"ANKARA'DA İPİ GÖĞÜSLÜYORUZ"

Altınok, yaptırdıkları anket sonucunda Cumhur İttifakı’nın Ankara’yı alacağını söyledi. Keçiören Belediye Başkanı, “Zorlanmadan Ankara’da ipi göğüslüyoruz” dedi.

İBRE ALTINOK'A DÖNDÜ

CHP’nin Ankara’da yeniden Mansur Yavaş’ı aday göstereceğini açıklamasının ardından Cumhur İttifakı’nın da “milliyetçi kökenli bir aday karşısına yine milliyetçi kökenli bir adayla çıkma kararı aldığı” ileri sürülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen hafta belediye başkanlıkları için milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve il, ilçe teşkilat yöneticilerinden “büyükşehirde ve ilçe belediyelerinde aday olmasını istedikleri” üç adayın ismini yazmalarını istemişti.

Başkentte sağanak su baskınlarına neden oldu, araçlar yolda mahsur kaldı Başkentte sağanak su baskınlarına neden oldu, araçlar yolda mahsur kaldı

Yapılan oylamada Ankara’da eski Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un adı çıkmıştı. Oylamada “Altınok’un daha çok oy aldığı” belirtiliyor.