Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın, Çaykur Rizespor maçından saldırdığı hakem Halil Umut Meler'i hastanede ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 'Türkiye Avrupa Şampiyonası'ndan alınacak mı' sorusuna "Hayır söz konusu değil. UEFA Başkanı Ceferin ile konuştuk, sağ olsun da bizi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Spekülasyonlara girmenin anlamı yok" dedi ve ekledi:

"Yarın yönetim kurulu toplantısı yapacağız. Yarın ne kararlar alacağımıza yönelik daha detaylı bilgi vereceğiz. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu oldu 2 ay sonra eski haline gelsin kabul etmiyoruz. Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2032) Türkiye'den alınması söz konusu değil. Süper Kupa olayı şuan gündemimizde yok. Kararları yakında açıklayacağız."

Beşiktaş'ta Hansi Flick kararı! Beşiktaş'ta Hansi Flick kararı!

'10 günlük bir bebeği var, bir an önce İzmir'e ailesine gitmek istiyor'

Hastane önünde açıklamada bulunan Büyükekşi, "Bu sabah Ankara'ya geldik. Hocamızın sağlık durumu iyi, yarın taburcu olacak. Hocamızın 10 günlük bir bebeği var, bir an önce İzmir'e ailesine gitmek istiyor. Saldırı derinden üzdü. Bugün önemli görüşmeler yapacağız. Sebep olan tüm paydaşların kendilerine gelmesini talep ediyorum." dedi.