İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği soykırım tüm şiddetiyle devam ediyor. Elektriğin bile verilmediği Gazze'de iletişim, su, beslenme, barınma ve sağlık sorunları artarken İsrail'in bombardımanı da devam ediyor.  Dünya genelinde ise İsrail'in Filistin zulmü meydanlarda protesto ediliyor. Boykot çağrıları ve İsrail'in ateşkes kararı için yapılan bu eylemlere bir yenisi daha eklendi. 

ZORLU AVM'YE 'SOYKIRIMCI' PANKARTI

Polis merkezinde dehşet! Bir polis meslektaşlarına ateş açtı Polis merkezinde dehşet! Bir polis meslektaşlarına ateş açtı

‘Filistin İçin Bin Genç' isimli oluşum İstanbul'daki Zorlu AVM'ye giderek 'Bu şatafatlı AVM'nin sahibi Zorlu Holding Soykırımcı İsrail'e elektrik üretiyor. Zorlu santrallerini kapat' yazılı pankart asarak sloganlar attı. Söz konusu oluşum aynı zamanda sosyal medya platformu 'X'te #zorluyudurdurun etiketi açarak TT listesine girmeyi başardı. “İşbirlikçi Zorlu, soykırımcı İsrail” sloganları atan gençlere polis müdahale etti.  Zorlu Center adlı AVM’de İsrail’i protesto etmek isteyen kişiler gözaltına alındı.