AK Parti’de yerel seçimlere yönelik çalışma devam ediyor. Çalışmaları da AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin anlattı.

Zengin, “Şu ana kadar teşkilatımızdaki birimler ne yaptı önce elimizdeki malzemeyi değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmeden sonra yol haritası çizeceğiz. Hem de o yol haritasına paralel adaylar belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ADAY BELİRLEME SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters'ı kabul etti

Özlem Zengin, “Bunları kendi içimizde de tartışıyoruz. Adaydan önce metotu belirlememiz lazım. Tabii bunun içinde takvimleme de var. Takvime uygun olma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Seçim takvimine zaten ocak ayına kadar bu adaylık sürecinin şekillenmesi gerekiyor” sözlerini kullandı.

Zengin, İstanbul da aday belirlemeye yönelik bir de parantez açtı ve “Vaatten önce bazı problemleri çözmenin bizim için faydalı olacağını düşünüyorum. İstanbul’da göç ile alakalı özel bir çalışma var. Onun gibi trafik başta olmak üzere kira meselesi, ulaşım göç meselesi bu temel başlıklarla alakalı, seçime giderken mutlaka çözüme giden yolda adım atılması gerekiyor" dedi.