Gazze'ye yönelik yıllardır süren acımasız ablukayı delmek ve bölgedeki insani krize dikkat çekmek amacıyla Akdeniz'e açılan Küresel Sumud Filosu, Kıbrıs açıklarındaki uluslararası sularda Siyonist İsrail savaş gemileri ve hücumbotları tarafından kuşatıldı. Yaklaşık 40 ülkeden sivil aktivistleri ve insani yardım malzemelerini taşıyan filoya yapılan hukuk dışı müdahale infial yarattı. Filoya yapılan bu haydutça saldırı karşısında, İslam coğrafyası ve dünya ülkelerinin sessizliğini koruyor.

Siyonist ordus, uluslararası sularda sergilediği bu korsanlık eyleminde sınır tanımıyor. Akdeniz'in ortasında adeta bir insan avı başlatan Siyonist ordu teknelerde bulunan aktivistlerin dinine, diline, ırkına veya mezhebine bakmaksızın herkesi alıkoyuyor.

Saldırının başlamasıyla birlikte filodaki aktivistler ve kriz masası, yaşananları dünyaya haykırmak için sosyal medyaya sarıldı. Bölgedeki sıcak operasyon, gözaltılar ve İsrail ordusunun müdahale anları, Özgürlük Nöbeti Platformu Freedom Watch isimli X hesabı üzerinden anlık olarak kamuoyuyla paylaşılıyor.

İşte o paylaşımlar...

NOT: Yeni videolar görseller geldikçe haber güncellenecektir...

Sosyal medyada “Rıdvan Abi” olarak tanınan Rıdvan Çelik tutuklandı
Sosyal medyada “Rıdvan Abi” olarak tanınan Rıdvan Çelik tutuklandı
İçeriği Görüntüle