Erdoğan üniversiteli öğrencilere teknolojik destekmüjdesini şu sözlerle duyurdu:

"Üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Üniversiteli gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz. Bu destekle cep telefonu için piyasa fiyatının yüzde 44,4'üne, bilgisayarlar için ise piyasa fiyatının yüzde 16,7'sine kadar bir tutarda destek sağlayacağız."

"ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİMİZE 12 AY BOYUNCA AYLIK ÜCRETSİZ 10 GB İNTERNET KOTASI SAĞLIYORUZ"

Kelime-i Tevhid yazılı bayrağı zorla almak isteyen provokatörün ifadesi ortaya çıktı Kelime-i Tevhid yazılı bayrağı zorla almak isteyen provokatörün ifadesi ortaya çıktı

"Yine örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB internet kotası sağlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatöründen biri üzerinden kullanabilecekler. Gerek teknolojik cihaz desteği gerekse 10 GB kota desteğiyle üniversiteli gençlerimizin teknolojiye ve bilgiye erişimini artıracağız. Her iki desteğe ilişkin uygulama esasları bakanlıklarımızca belirlenecektir."