İçimizden bazılarının rahatsızlığı ise, anlaşılır gibi değil.

Ülkemde son günlerde yaşanan bazı olayları görünce; kendi kendime konuşuyorum. Konuşmayayım mı?

Hadi, Gel de sus bakalım…

Hadi konuşma bakalım, diyorum.

Gel de haksızlık karşısında; "Dilsiz şeytan ol şimdi"

Bazen şeytan taşlamaktan, kolumuz, yoruluyor...

Son zamanlarda kimilerinin ; Dini inançları, aşağılamaları, hakaret etmeleri, alaya almaları, hangi amaca yöneliktir?  Ne oluyor? Beyler, bayanlar!  Saldırganlık hisleriniz mi arttı?  Yüce Peygamber, Merhamet peygamberi olarak bilinir.  Sizin, merhametiniz yok mu oldu?

Etrafımız yeteri kadar düşman ile çevrilmiştir. İsrail'den, Ermenistan'a kadar olan sınırımız, sıkıntılıdır. İran karıştırılmaya devam ediliyor. Suriye ve Irak sınır hep sorunludur. Nice yiğitler bu uğurda toprağa düşmüştür. Allah mekanlarını CENNET eylesin. Yunan, başka bir havadan çalar. Batıdaki tüm emperyal devletler, gözünü Ülkemizin üzerinden ayırmazlar. Hiç de Ülkemizin güzel gelişmelerinden, ilerleme faaliyetlerinden memnun olmazlar.

Batının emri ile köpekliğini yapan terör örgütü hala sivil kanı akıtmaya devam ediyor.

Anlaşılan sivil kanı akıtmaya doymamış...

Afrin'e giden bir yiğidimiz, ne demişti;’’ Kızıl Elma’’

İşte O kızıl Elma yakın zamanda havada uçacak, hem de insansız olarak...

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU SALACAK...

İnsansız iha ve sihaların yaptığı ortadadır.

İşte, Batılı tüm Devletler bundan rahatsızdır.

Bu amaçla birliğimizi, dirliğimizi bozmak isterler.

İyi de içimizdekiler neden rahatsız olurlar? Onu bir anlasam…

Sorarım O, insanlara; Atalarımızın hedefi olan’’ İlay-i Kelimetullah için, Aleme nizam vermek’’ gibi, olan amaçları yok muydu?

Siz atalarınızı tanımıyor musunuz?

Tarihte koca haçlı ordularını dize getiren atalarınızı... Ne çabuk unuttunuz...

Bu gaye ile, Akdeniz kontrolümüzde değil miydi?

Hele bir bakın, terk ettiğimiz topraklara, hala kan ve gözyaşı devam ediyor.

Senelerce Batılılar ve sömürgeciler tarafından ezim, ezim ezildiler. Şimdi ise; ekonomik olarak, ezim, ezim eziliyorlar.

Sadece kaos ve kargaşa ortamı hakim. Tam da batılının isteği budur...

Bunları görmüyor musunuz?

Hala O, coğrafyanın insanlarını gözü, umudu;’’ Anadolu’dur’’ Kurtuluş reçetesi olarak, burayı görmektedirler.

Bir de siz fark etseydiniz…

Sayın Başkanın şahsında gözleri Türkiye'nin üzerindedir. O nedenle tüm dış gezilerde Recep Tayyip Erdoğan, çiçeklerle karşılanmaktadır.

Türk Milleti adına Hükumetin yaptığı "İktisadi ve fiziki" büyümeye hazımsızlık yapmanın anlamı nedir? Hatta yok saymanın anlamı nedir? Yapılan yatırımların adını bile anmamanın, hatta hani ne yaptılar? Diye sorgulamanın anlamı nedir?

Hangi girişim, hangi ilerleme, hangi atılım, hangi gelişim, sizleri memnun edecektir? Söyleyiniz… Hangi yapılan işi takdir edeceksiniz...

Yoksa; ''Biz muhalefetiz, İktidar Dünyanın en güzel işini de yapsa bir eleştirmek zorundayız mı, diyeceksiniz, demeye devam edeceksiniz...''

Bu olumlu adımlara öfke neden? Ne istiyorsunuz? Sizleri ne memnun edecek?

Salgın günlerinde bile, koro halinde olumsuz hava estirmeye devam ettiniz. Bu Ülkede hiç güzel şeyler olmuyor mu? Onları neden görmüyorsunuz?

Amacınız, Bu Ülkede ne kadar olumsuz şey olursa; O kadar sevinciniz ve mutluluğunuz artsın mı? Diyorsunuz...

Öyle günleri dört gözle bekliyorsunuz, anlaşılan...

Hele şu Devlet bir dilenciliğe başlasa; zil çalıp oynayacaksınız...

Şükür olsun ki; Devletimiz, hayır sahibi insanlarımız, Geleneksel yardım şeklimizi hayata geçiriyorlar.  Tencereler kaynıyor. Açlar sefiller doyuruluyor. Üstelik Mülteci konumundaki insanlara sahip çıkılıyor. Bakkallardaki Zimem defterleri, bir-bir kapatılıyor. Hala Dünyada yardım yapma açısından bu Necip MİLLET, İLK SIRALARDA YER ALMAKTADIR...

Ancak son zamanlarda geleneksel yapımıza aykırı bir oluşum yaşanmaktadır. Öncülüğünü zincir marketlerin oluşturduğu gıda fiyatlarını yükseltme girişimleri dikkat çekmektedir. Amaç nedir? Devlet görmüyor sanmayın, zamanı gelince gereğini yapar. Ancak sizin bu yaptığınız sorumsuzluğun hesabı da elbet resmi makamlara tarafından sorulur. Vatandaş sizin gerçek niyetinizi anlayınca, zaten size gereken cevabı verecektir.

Dayanışma, bölüşme, paylaşma,  bizi bir arada tutan değer yargılarımızdan sadece bir tanesidir... Güzel bir gelenektir... Zincir marketler bunun tam tersini yapmaya çalışmaktadırlar. İktidar mücadelesini bu alana taşımak ne kadar doğrudur?

Söyleyin hele;

Bu Anadolu COĞRAFYASININ asırlardır bir çimento görevini, mozaik görevini, üzerine alan; toplumun kaynaşmasını, birleşmesini, dayanışmasını, kuvvetlendiren değer yargıları( İnanç birliği, iman birliği, Ülkü birliği, Vatan ve Millet sevgisi, Devlete bağlı kalmak) ile olan savaşınızın amacı nedir? Kardeşi, kardeşe sıkıntılı hale getirmekten ne kazanacaksınız? Batılı abileriniz öyle mi istiyor?

Bir deyin hele, anlayalım…

Eğer, biz sizi anlayamıyor isek; lütfen bize kendinizi açıkça net bir şekilde anlatınız...   Bizi yormamış olursunuz...