Trendyol Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 2-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 63. dakikada Salih Uçan ve 75. dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanınını 19'a yükseltirken Gaziantep FK, 9 puanda kaldı.

Gelecek hafta Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak. Gaziantep FK ise sahasında Çaykur Rizespor'l karşılaşacak.

Beşiktaş yara sardı

Son olarak Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de Bodo/Glimt'e 3-1 mağlup olan Beşiktaş, bu galibiyetle birlikte moral buldu. Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan siyah-beyazlılar bu sonuçla ligdeki altıncı galibiyetini almış oldu. 

İki takım da 10 kişi kaldı

Beşiktaş'ta Salih'in yerine 66. dakikada oyuna giren Amir Hadziahmetovic, 81. dakikada sarı kart gördü. Maçın 86. dakikasında ikinci sarı kartı gören Amir, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gaziantep FK'da ise 56. dakikada sarı kart gören Furkan Soyalp, 90+2. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Her iki takım da karşılaşmayı 10 kişi tamamladı. 

İç sahada üst üste 4. galibiyet

Pendikspor'la 1-1 berabere kalarak iç sahada sezonun başlangıcını beraberlikle yapan Beşiktaş, Gaziantep FK'yi de yenerek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Beşiktaş'tan 'şike' iddialarına tepki! O kanal hakkında suç duyurusu... Beşiktaş'tan 'şike' iddialarına tepki! O kanal hakkında suç duyurusu...

Pendikspor maçının ardından Dolmabahçe'de konuk ettiği Sivasspor, Kayserispor ve İstanbulspor'u da yenen siyah-beyazlı ekip, Gaziantep FK'yi de puansız göndererek iç sahada aldığı puanı 13'e yükseltti.