Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, Ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılâbı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

“Yoksa onlar, İslam öncesi cahiliye döneminin hak hukuk tanımayan kanun ve hükümlerini mi hayata egemen kılmak istiyorlar? Allah’ın (c.c) yegâne Rabb ve tek ilah olduğu gerçeğinin yok sayıldığı, sadece O’na kul köle olma imkânlarının yok edildiği ve İlahi vahyin hayata hâkimiyet hakkının kaldırıldığı bir hayat tarzı mı istiyorlar? Halbuki Allah’a yürekten inanan bir toplum için Allah’tan daha iyi kim hüküm verebilir?” (Maide/50) İlahi ihtarına uymadığımızdan beri başımız beladan kurtulmuyor! İki yakamız bir araya gelmiyor!

Her türlü sahtekârlıklar, sapıklıklar, tacizler, ruhî bunalımlar, boşanmalar, intiharlar, eş, iş ve aş kavgaları; ceza yasalarıyla, modern adalet saraylarıyla ve cezaevleriyle azalmıyor! Önlenemiyor!

İnsanı suçlu yapmamak için, suçların zeminini ortadan kaldırmayı emreden Allah’ın İslam yoluna, insanın nefsini azdırtan Avrupa’nın necis yolları tercih edildiği sürece belalar artarak devam edecek!

İnsana faiz, kumar, alkol, esrar, eroin, şehvet vb. tuzakları kurarak suç işlettikten sonra ceza veren ve çareyi sadece insanı hadımlaştırmakta arayan batıl yolların hepsi çıkmaz sokaklardır!

İnsanı, Rabb’inden uzaklaştırmak ve dini hayattan soyutlamak için uydurulan tüm ideolojiler Sekülerizmin ve Laisizm’in doğurduğu Feminizm, Kapitalizm, Sosyalizm, Kamalizm, Komünizm vs. Şeytani yolların hepsi, insana suç kapanı kuran ve acilen hadımlaştırılması gereken birer cehalet batağı, şeytan tuzaklarıdır!

Allah’ın (c.c), yarattığı eserlerin en şereflisi olan insanı tuzaklardan korumak için gönderdiği İslam Nizamına savaş açanlar; bugünkü bela ve musibetlerin sorumlularıdır!

İnsanın tek hayat oksijeni Kur’an-ı Kerim’in okunması, anlaşılması ve yaşanılmasını, Hz. Muhammed (a.s) Efendimizin üstün ahlakıyla ahlaklanmamızı sağlamak isteyen iktidarları “Laiklik elden gidiyor! İrticaya hayır!” yaygaraları yaparak darbelerle devirenler de maneviyattan uzak yetiştirildiği için cezaevlerine düşen terörist, hırsız, cinsi sapık, katil gibi suçluların asıl sorumlularıdır!

Ailesine bağlı ve merhametli erkeğe “kılıbık”, ailesine ilgisiz, haşin, öfkeli ve şiddetli erkeğe “kazak” diyen çağdaş yobazlarda bu bela ve musibetlerin sorumlularıdır!

Helallere koşup haramlardan uzaklaşan Müslümanlara; “yobaz, çağdışı ve gerici”, helallerden kaçıp haramlara koşanlara da; ‘aydın, çağdaş ve ilerici’  gören batıl ideolojilerin tümü insanoğlunu suç tuzaklarına düşüren günümüzün cehaletidir! Ve bu ideolojiler bela ve musibetlerin en büyük batağıdır!

Netice;

Suçlu insan yetiştirmemenin yolu, suçlara zemin hazırlayan tüm cehalet yollarını, yani bataklıklarını hadımlaştırmak, kurutmaktan geçiyor!

Vatandaş ile vatanı, evlat ile ana babayı, karı ile kocayı, kardeşle kardeşi, komşuyla komşuyu öğretmenle öğrenciyi, amir ile memuru, işverenle işçiyi ve tüccarla müşteriyi kusaca tüm toplumu barıştıracak tek yol yaratılanı, Yaratıcısıyla barıştırmaktır! 

“Gerçek aydın ve gerçek ilerici ve gerçek çağdaş; kullara kulluğu bırakıp sadece Allah’a kul olmak için çağlar üstü İslam düzenine tabi olandır” idealiyle insan yetiştirmek için çalışanların Allah (c.c) daim yâr ve yardımcıları olsun!

O çok özlediğimiz sevgi, kardeşlik, barış ve huzur yoluna İslam ışığında ilimli,  imanlı, ihlaslı, merhametli ve güzel ahlaklı  insan yetiştirmekle ulaşılır! 

Nasıl mı? 

Salı Akşamı saat 20:45’te Akit TV Milli Diriliş Canlı Yayınında daha detaylı analiz etmek üzere İnşallah!

Bu duâ ve temennilerle, içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla yüz yıl evvel Cuma’yı Pazar’a çevirerek yasallaştırdıkları Cuma Tatili yasağının kalkması ve Ayasofya’nın acilen açılması, Siyonist ve Haçlı işgallerinin bizzat ellerimizle sona erdirilmesi dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!

Selam, sevgi ve duâyla…