AK Parti İl Başkanlığınca Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm dünya kamuoyuna ve alandaki sayılar 1.5 milyonu bulan kalablığa seslendi. Erdoğan, İsrail'in saldırılarını sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Batı dünyası Gazze'deki kadın, çocuk, masum katliamını meşrulaştırmak için siyasetçisinden medyasına seferber oldu. İsrail, 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz. Bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız." dedi.

Ayrıca Erdoğan Hamas ile igili değerlendirmelerinin uluslararası basındaki yansımlarına da değinerek " Hamas terör örgütü değildir dedim ya, bundan İsrail çok rahatsız oluyor. Zaten başka bir şey beklemiyorduk. Bunu bildiğimiz için açık ve net olarak ifade ettik. İnşallah 'La galibe illallah' diyoruz. Biz buna iman ettik: Galip olan sadece Allah'tır." ifadelerini kullandı.

SİYONİST İSRAİL KANALLARI SALDIRMAYA BAŞLADI
Açıklamaları sonrası Siyonist kanallar Erdoğan'a saldırmaya başladı. İşgalci İsrail'den dolaşıma sokulan bir fotoğrafta Erdoğan'ın kafasının bir hamam böceğine montajlandığı ve üzerine "Faşist Türk hamam böceği Erdoğan" yazıldığı görüldü.

Öğrenci protestoları Tel Aviv’e taşındı: Gazze eylemi yapıp Filistin milli marşı çaldılar Öğrenci protestoları Tel Aviv’e taşındı: Gazze eylemi yapıp Filistin milli marşı çaldılar