AK Parti Kurucu Üyesi ve 2008 yılına kadar AK Parti MKYK'sında görev yapan Cüneyt Zapsu'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında çarpıcı bir itiraf geldi. 

Yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Asistanlığı ve Veri Koordinatörlüğü görevini üstlendiğini söyleyen Cüneyt Zapsu, savunma sanayii ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi Son 10 ayda 469 organize suç örgütü çökertildi

Malatyalı İşadamları Derneği’nin (MİAD) geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirmiş olduğu 2023 yılının son MİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısında açıklama yapan Zapsu, savunma sanayii alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştüğünü ancak ve günümüzde Erdoğan'ın haklı çıktığını dile getirdi. 

"ÖYLE BİR HAKLI ÇIKTI Kİ..."

Yeri geldiğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile günlük 17-18 saat mesai yaptığını söyleyen Zapsu, "O sıralar anlaşamadığım bir tane önemli husus vardı. 2000’li yılların başları işte. Ben diyordum ki parayı savunma sanayiiye değil, şuralara yatıralım. Haklı çıktı. Hem de öyle haklı çıktı ki. Bunu da açıkça söyleyeyim. Ben bu kadar böyle anti-militarist, globalist bir adamım, haklı çıktı. Çünkü bizim şu anda savunma sanayimiz bu durumda. O zamanlar yatırımlar başladı" dedi. 

"PARAMPARÇA EDERLERDİ" 

Zapsu açıklamasında babasının da kendisi ile aynı görüşte olduğunu belirterek, "Rahmetli babam söylerdi; ya baba komplo teorileri bunlar, diye düşünüyordum. Babam özür dilerim. Öyle değil paramparça ederlerdi. Lübnan, Suriye, Irak, Libya birde Türkiye derdi, olur biterdi" diye konuştu.