Usta yazar Abdurrahman Dilipak, yazısında Turhan Selçuk'un bir karikatürüne yer verdi ve siber tehditlere dikkat çekti:

Aya-Sophia’ya ve Çamlıca Camiine tepeden bakan Siber-Sophia, Çamlıca tepesindeki kuleden dünyaya mesaj veriyor!
Yani, Turhan Selçuk'un çizgilerinden yola çıkarsak; biz şimdi, bu politikamız ile Domuza Türban mı taktık, yoksa hala domuzcuklarını emziren anaç domuzun önünde Domuz sütü içmeyi bekleyen koyun muyuz?

Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...

turhan-selcuk-karikatur

Ayrıca Dilpak, "Darbeciler kimlerdir?" sorusuna da “Domuzların emzirdiği koyunlardır” cevabını verdi.

Tarihin hakikati ve bize anlatılan arasındaki farka ve tarihi hadiselerin arkasındaki karmaşık ağa dikkat çeken yazar, "Bize anlatılan 1071 Anadolu’nun fethi de, 1453 İstanbul’un fethi de, 1915 Çanakkale savaşı da, 1919 sonrası Kurtuluş savaşı da bize anlatılanlardan ibaret değil. 2016, 15 Temmuz da ötekilerden farklı değil." dedi.

PKK ve FETÖ içinse "Her ikisi de uluslararası sistemin içimizdeki işbirlikçileri ile kotardığı, aynı ülkenin çocuklarının kanları ve gözyaşları üzerine birilerinin kendilerine iktidar ve servet üretme arayışının bir sonucudur" dedi.

15 Temmuz'un bize anlatılanlardan ibaret olmadığını belirten Dilipak, "Polis de, savcılık da bir iradenin kendilerine çizdiği alan dışına çıkmadan bu işi götürmeye çalışıyor." dedi.

Dilipak, "Bu kadar çok darbe yaşayıp, darbelerden gerekli ders al(a)mayan pek az topluluk vardır sanırım." ifadeleriyle sitemini dile getirirken; "Ders almayınca tekerrür ediyor bu işler. Ve bizim hala, bugün bile gereken dersi aldığımızdan emin değilim." sözleriyle yazısını noktaladı.

Söz konusu makalenin tamamı için...