Yeni Akit Gazetesi’ndeki köşesinde kaleme almış olduğu 27/07/2020 tarihli ‘’AKP’nin Papatyaları’’ başlıklı yazısı sebebiyle hakkında başta KADEM ve AK Parti Kadın Kolları tarafından seri suç duyurularında bulunan Abdurrahman Dilipak’ın, kamuoyu çevrelerince ‘’AKP’nin Papatyaları Davası’’ olarak bilinen davanın son celsesi 14/09/2023 tarihinde Küçükçekmece Adliyesi’nde görüldü.

KADEM ve AK Parti'nin Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak'a açtığı 'AKP'nin papatyaları' davasının görüldüğü beşinci duruşma sonrası, Usta Kalem Dilipak'tan dikkat çeken açıklamlar geldi.

Pazartesi günü yayınlanan Derin Gerçekler Programında, Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz ile dava hakkında konuşan Dilipak, davanın bu noktaya varmadan önce uzlaşmanın neden sağlanamadığını anlattı.

Dilipak karşı açılan 'AKP'nin papatyaları' davasında neler yaşandı? İşte avukatların açıklamaları... Dilipak karşı açılan 'AKP'nin papatyaları' davasında neler yaşandı? İşte avukatların açıklamaları...

Dilipak, AKP'nin Papatyaları Davası'nda uzlaşmayı reddetti mi?

KADEM cephesinden ne yanıt geldi?

Savcı neden Dilipak için mahkumiyet istedi?

İşte hepsi ve daha fazlasının cevaplandığı o video:

YAYININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN:

Muhammed Köse yazdı: İran'dan nefret ediyorum ama İrancılardan daha çok Muhammed Köse yazdı: İran'dan nefret ediyorum ama İrancılardan daha çok