Terör devleti İsrail, Kudüs'te Türk vatandaşını şehit etti! İşte olay anı... Terör devleti İsrail, Kudüs'te Türk vatandaşını şehit etti! İşte olay anı...

Ebu Ubeyde, Perşembe akşamı yayınlanan ses kaydında direnişin iyi durumda olduğunu ve saha hakimiyetlerinin sürdüğünü belirterek; İsrail'le hesaplaşmanın çok sert ve acı olacağını, Mescid-i Aksa'ya ve Filistin halkına karşına işlenen suçların bedelinin ödetileceğini söyledi.

Dünyada hiçbir gücün Filistin direnişini ortadan kaldıramayacağını, onun kutsal mekanları savunmasını engelleyemeyeceğini, Filistin halkının özgürlüğüne kavuşma umutlarını ortadan kaldıramayacağını belirten Ebu Ubeyde; "Düşman son 75 yılın en kötü dönemini yaşıyor ve bu bir fırsat" diye konuştu ve sözlerini şöyle sürdürdü:

Dünyanın her yerindeki ümmetimize sesleniyorum: Türkiye, Irak, Ürdün, Lübnan.. Siyonistlerin içinde bulunduğu durum, ümmet için en büyük fırsattır. Siyonist işgale karşı birleşme ve tüm imkanlarımızı kullanma zamanıdır.

Dünyadaki bütün insanlara seslendiğini vurgulayan Ebu Ubeyde, herkesi İsrail ve Amerikan büyükelçiliklerinin önüne gitmeye çağırdı ve tüm İslam ülkelerinin bu iki ülkenin büyükelçiliklerini kapatmaya davet etti.