Ev, okul, hastane, cami, kilise bakılmaksızın tüm bölge bombalayan İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 5 bin 500'ü çocuk, 3 bin 500'ü kadın 13 binden fazla kişi yaşamını yitirdi. 

Yasa kabul edildi! Irak'ta eşcinsel ilişkiler hapisle cezalandırılacak Yasa kabul edildi! Irak'ta eşcinsel ilişkiler hapisle cezalandırılacak

''İSRAİL, TANRI'NIN HALKI''

Evanjelist rahip Franklin Graham, ''İsrail'in Tanrı'nın halkı olduğunu düşünüyoruz. İncil bize bunu söylüyor.'' açıklamasında bulundu.

NETANYAHU, ERDOĞAN'I ŞİKAYET ETTİ

"Şunu söylemeliyim ki sizin aksinize teröristleri destekleyen ülkelerin olduğunu biliyorsunuz." diyen Netanyahu şöyle devam etti:

"Bunlardan biri de İsrail'i 'terörist devlet' olarak adlandıran ama aslında terör devleti Hamas'ı destekleyen Türkiye Cumhurbaşkanı. Onlardan herhangi bir ders almayacağız.  Rahip Graham gibi adaletli ve hakikati savunanların yanındayız. Dünyanın her yerine pek çok Hıristiyan'ın yanı sıra daha pek çok dostumuz var. " 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN FİLİSTİN DAVASINDAKİ DİK DURUŞU

Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şikayet etmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin davasından ne denli dik durduğunun en büyük delili.