Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu son maçında Spartak Trnava ile karşılaştı.

Ülker Stadı'nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 4-0'lık skorla farklı kazanarak gruptan çıkmayı başardı. Fenerbahçe'nin galibiyet gollerini; 36'da Ferdi Kadıoğlu, 48'de penaltıdan Tadic 60 ve 62'de de Edin Dzeko attı.

Böylece Fenerbahçe, Ludogorets'in Nordsjaelland'ı 1-0 yenmesiyle H Grubu'nu 12 puan ve averajla Ludogorets'in önünde lider tamamlayıp Konferans Ligi'nde adını direkt olarak son 16 turuna yazdırdı.

Tadic ve Szymanski, 27. maçına çıktı

İsmail Kartal'ın bu sezon en çok forma verdiği iki isim olan Tadic ve Szymanski, Spartak Trnava karşısında da maça ilk 11'de başladı. 

Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski, bu sezon lig ve Avrupa'da oynanan 26 maçın tamamında süre alırken attıkları goller ve yaptıkları asistlerle de dikkati çekti.

Fenerbahçe: 4 - Spartak Trnava: 0

Stat: Ülker

Acun Ilıcalı, Slovenya'nın Maribor takımını satın alacak Acun Ilıcalı, Slovenya'nın Maribor takımını satın alacak

Hakemler: Aleksandar Stavrev, Dejan Kostadinov, Goce Petreski (Kuzey Makedonya)

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel (Dk. 63 Serdar Aziz), Djiku (Dk. 78 Yusuf Akçiçek), Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci (Dk. 63 King), Tadic (Dk. 74 Cengiz Ünder), Dzeko (Dk. 74 Umut Nayir)

Spartak Trnava: Takac, Kostrna (Dk. 46 Breznik), Duric, Kosa, Sulek, Zeljkovic, Bernat, Bukata (Dk. 66 Prochazka), Ofori (Dk. 80 Ujlaky), Azango (Dk. 66 Paur), Duris (Dk. 74 Djuricin)

Goller: Dk. 36 Ferdi Kadıoğlu, Dk. 48 Takac (Kendi kalesine), Dk. 60 ve Dk. 61 Dzeko (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 29 Djiku, Dk. 55 King (Yedek kulübesinde), Dk. 71 Oosterwolde (Fenerbahçe), Dk. 31 Bukata (Spartak Trnava)