Avusturya'da kamp yapan son şampiyon Galatasaray 18 Temmuz'da sezon öncesi kampını noktalayarak, İstanbul'a dönecek ve Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu maçlarını bekleme başlayacak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris ile Struga eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

Maçlar, 26 Temmuz ve 2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

mauro icardi

İCARDİ

İCARDİ TAMAM, PARADES YAKIN

Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu Sergen Yalçın'ın yeni adresi belli oldu

Galatasaray'ın yeni sezonda da iddialı bir kadroyla girmek istiyor. İcardi ile anlaşan ve RB Leipzig'den satın alma opsiyonu ile kiralanan Angelino nun ardından hedef Leondro Parades. Ayrıca Sarı-Kırmızılılar geçen sezondan kiralanan Milos Rashica'da da mutlu sona yakın.

1 GALİBİYET 1 MALUBİYET

Son şampiyon Galatasaray sewzon öncesinde şu ana kadar 2 hazırlık maçına çıktı. 5 Temmuz'da İstanbul'da, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile karşılaşan Galatasaray 3-0 öne geçmesine karşın maçı 3-4 kaybetti. Ardından kamp için Avusturya'nın Graz kentine giden Cimbom burada da 10 Temmuz'da Macaristan ekibi FC Kisvarda ile karşılaştı. Galatasaray maçtan 2-0 galip ayrıldı.

iste_galatasaray-in_angelino_a2e1d_800

ANGELİNO

AUSTRİA WİEN VE STURM GRAZ MAÇLARINDAN SONRA KAMP BİTECEK

Galatasaray, Avusturya'da 2 hazırlık maçı daha yapacak. Austria Wien ile 14 Temmuz(Bugün) Cuma günü karşılaşacak Galatasaray, 18 Temmuz'da Sturm Graz ile yapacağı maçla kampı noktalayacak ve İstanbul'a dönecek.

AUSTRİA WİEN-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Galatasaray, 14 Temmuz Cuma günü (bugün) Avusturya'nın köklü ekiplerinden Austria Wien ile saat 20:30'da karşılaşacak. Müsabaka GS TV ve Galatasaray Youtube'da canlı yayınlanacak..