Milli teknoloji hamlesinin öncü kurumlarından T3 Vakfı'nda görev değişimi yaşandı. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar başkanlığında gerçekleşen toplantıda yeni dönemde görev üstlenecek Yönetim Kurulu üyeleri seçildi.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI ELVAN KUZUCU HIDIR OLDU

T3 Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve TEKNOFEST yarışmalardan sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapan Elvan Kuzucu Hıdır, yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

HALUK BAYRAKTAR'DAN AÇIKLAMA: VEDA ETME ZAMANI GELDİ

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın (T3 Vakfı), başkanlık görevini yürüten Haluk Bayraktar, koltuğunu devrettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Bayraktar şu ifadeleri kullandı;

Göz bebeğimiz olan T3Vakfi için yeni bir dönemin başlangıcındayız. Beş yıldır yürüttüğüm T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine veda etme zamanı geldi. Bu süre boyunca çok severek yürüttüğüm görevimi, gelecek dönem için güvenle Elvan Kuzucu Hıdır Hanıma devrettim.

ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEK

İçtenlikle inanıyorum ki T3 Vakfı, genç, idealist ve dinamik yeni yönetim ekibi ile daha da büyüyecek, Türkiye ve mazlum coğrafyalar için önemli işlere imza atmaya devam edecektir.

Görev süremiz boyunca Türkiye için birçok çığır açıcı projeye imza attık. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu doğrultusunda yürüttüğümüz tüm faaliyetlerde, gençlerimiz ve geleceğimiz için gururlandıran projeler hayata geçirildi.

BAYRAKTAR TB3 üçüncü uçuş testini başarıyla tamamladı BAYRAKTAR TB3 üçüncü uçuş testini başarıyla tamamladı

Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm Mütevelli Heyeti üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerimize, çalışanlarımıza, gönüllülerimize, manevi desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte özverisi ve adanmışlığıyla katkı sağlayan değerli yönetim kurulu üyemiz ve müdürümüz Ömer Kökçam’a
hassaten teşekkür ediyor ve şükranlarımı iletiyorum.

Elvan Hanımın liderliğinde yeni yönetimimize Milli Teknoloji Hamlesi davamızda üstün başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

BAKAN KACIR'DAN TEBRİK MESAJI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Elvan Kuzucu Hıdır'ı tebrik etti.

Kacır açıklamasında, ''Milli Teknoloji Hamlesi’nin öncü kurumlarından T3Vakfi ’mızın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Elvan Kuzucu Hıdır'ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum.Haluk Bayraktar Başkanımız ve ekibi büyük işlere imza attılar. Şimdi hedef daha yükseğe!'' ifadelerini kullandı.