Hamas Sözcüsü Ebu Ubeyde, Gazze'de sivilleri hedef alan İsrail'e yönelik açıklamada bulundu. Ubeyde, "Düşmanımız insanlık ve ahlak dilinden anlamıyor, bizde anladıkları dilden konuşacağız." dedi.

'GAZZE'DE SİVİLLERE YÖNELİK HER SALDIRI İÇİN ELİMİZDEKİ BİR REHİNEYİ İNFAZ EDECEĞİZ'
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ederken, Hamas, İsrail’i esirleri infaz etmekle tehdit etti. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde yaptığı açıklamada, İsrail’in evlerindeki masum sivilleri hedef almaya devam etmesi halinde bundan sonra rehineleri infaz edeceklerini belirterek, "Bu saatten itibaren, halkımıza herhangi bir uyarı yapılmaksızın hedef alınması, sivil rehinelerin infazıyla karşılık bulacak ve bu görüntülü ve sesli olarak yayınlanacak" dedi.

'SİVİLLERE ZARAR GELSE BİLE GAZZE'YE SALDIRILAR SÜRECEK'
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "İsrail'in Hamas'ın saldırılarına verdiği yanıt Ortadoğu'yu değiştirecek" dedi. İsrail ordusu, kaçırılan sivillere zarar gelse bile Gazze'ye saldırıların süreceğini açıkladı.

Siyonist bakandan alçak Gazze çağrısı! Siyonist bakandan alçak Gazze çağrısı!

BM'DEN ÇAĞRI
BM Genel Sekreteri, Gazze'de artan sivil can kaybından endişe duyduğunu belirterek, İsrail'e tüm operasyonlarını uluslararası insani hukuk çerçevesinde gerçekleştirme çağrısı yaptı