İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan istifa ettiğini duyurdu.

İstanbul Boğazı'nda askıya alınan gemi trafiği normale döndü İstanbul Boğazı'nda askıya alınan gemi trafiği normale döndü

Özkan, “Genel Başkan Meral Akşener’in talebi doğrultusunda artık “Hür ve Müstakilim” İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden istifa ediyorum.” dedi.

İbrahim Özkan, istifasını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talep ettiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, "Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir" sözleriyle CHP ile işbirliğini savunmuştu.

“Teşkilatlara rağmen siyaset yapılmaz” diyen İYİ Partili İbrahim Özkan, Halk TV’de katıldığı programda, “Genel İdare Kurulu’nun vermiş olduğu bir karar var. Bu karar nasıl değiştirilebilir. Ayetleri tefsirciler tartışabiliyor. Genel İdare Kurulu, Genel Başkana yetki verdi. Şuan böyle bir yetki yok. Bence istişare kanallarının kapanması diye bir şey yok. 20 Şubat’a kadar bu süreç devam edebilir. Somut bir öneri getirilirse, Genel Başkan nezaketli bir insan. Genel kanaat işbirliği yapılması yönündedir.” ifadelerini kullanmıştı.