Superhaber'de yer alan detaylara göre, Hint kökenli İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın neden ateşkes istemediği belli oldu. Sunak’ın Hint eşi Akshata Murty, bilgi teknolojileri şirketi INFOSYS’ın varisi.

INFOSYS, BP'DEN 1,5 MİLYAR DOLARLIK İŞ ALDI

İnfosys adlı şirket ve petrol devi BP, bu yıl ortaklık imzaladı. İnfosy, 23-24 Ekim'de İsrail'in Gazze ve çevresinde gaz arama izni verdiği petrol devi BP'den 1,5 Milyar dolarlık iş aldı. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak eşinin şirketinin çıkarları için mi ateşkes istemiyor? 

Filistin'e destek gösterisine katılan ABD Başkan adayı Stein gözaltına alındı Filistin'e destek gösterisine katılan ABD Başkan adayı Stein gözaltına alındı

RİSHİ SUNAK EŞİNİN ŞİRKETİNİN ÇIKARLARI İÇİN Mİ İSRAİL'E DESTEK OLUYOR? 

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, bir başbakan olarak değil de eşinin şirketi İnfosys'in çıkarları için mi İsrail'e destek oluyor?

INFOSYS LİMİTED ŞİRKETİ HAKKINDA

Infosys Limited, Hindistan merkezli bir bilişim teknolojileri hizmeti ve danışmanlık şirketidir. Infosys, 1981 yılında İngiltere Başbakanın eşi Akshata Murty'nin babası NR Narayana Murthy tarafından kuruldu. NR Narayana Murthy'nin kişisel serveti 4 milyar dolar (3,2 milyar £) ve dünyadaki en zengin 725 kişi arasında yer alıyor. Infosyh adlı şirket aynı zamanda Aramco, Chevron, ConocoPhillips, ExxonMobil ve Shell'e de hizmet veriyor.