İYİ Parti 27. Dönem Milletvekili Av. Ayhan Erel, tv100'de katıldığı programda Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik iftira dolu sözlerine sert eleştirilerde bulundu.

Ayhan Erel'in açıklamalarından satır başları:

"AK Parti’den kopan seçmenler İYİ Parti'ye gelmek üzereyken, Tanrıkulu ve diğer arkadaşların bu sözleri geriye dönmelerine sebep oldu. Atatürk’ün partisi olan ve ilkelerinden bir tanesi de milliyetçilik olan bir partinin mensubu olan bir kişinin ‘Peygamber ocağı’ olarak bildiğimiz Türk askeri nasıl böyle bir şey yapabilir? Bir şey söylediğinde bunu ispat edeceksin. Bu tartışmalar CHP’yi daha da yıpratıyor.

"BU ŞEKİLDE İFADELERDE BULUNMAK, GAFLETTİR, İHANETTİR"

MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi? MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi?

Herkesin saygı duyduğu, sevgi duyduğu ve ona hürmet ettiği askerlerimize bu şekilde ifadelerde bulunmak gaflettir, ihanettir, bunun olmaması lazım. Bu durum CHP’yle birlikte hareket etmek isteyen diğer partilere de zarar veriyor. Türk milletinin %95’i PKK terörüne karşı kin ve nefret duygularıyla dolu, o zaman git HDP’de siyaset yap."