28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçiminde hezimete uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmeye hiç niyeti yok. Kılıçdaroğlu, kendisini devirmek için çaba gösteren başta İBB Başkanı İmamoğlu olmak üzere diğer partililere de ayar vermeye devam ediyor.

Bahçeli'den '1 Mayıs' açıklaması: Başıbozuk güruhun vandallıkları... Bahçeli'den '1 Mayıs' açıklaması: Başıbozuk güruhun vandallıkları...

Dün gerçekleştirilen CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda "Sonuna kadar CHP koltuğunda oturacağım diye bir şey yok. Eğer geçmişinde para pul ilişkileri, lekesi olmayan biri çıkarsa ben de bu görevi bırakacağım" açıklamasını yapan Kılıçdaroğlu, adeta meydan okudu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KOLTUK MESAJI

Hürriyet Gazetesi yazarlarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Dünyanın hiçbir yerinde 10 kez üst üste yenilgi almış teknik direktör 11'inci maçına çıkmaz. İstifa çağrılarına ne diyorsunuz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor teknik direktörü olarak birinin diğerini yenmesini sağlamaya çalışmıyorum; Tam tersine taraftarları birleştirmeye çalışıyorum. Rakip taraftarların el ele tutuşmasını, helalleşmesini, derbileri el ele izlemesini sağlamaya çalışıyorum. Ve bunları yaparken karşımda sermaye, medya gücü, profesyonel sosyal medya ajanları, sahte montaj ekipleri vs. olan bir yapıyla savaşıyorum. 10 cephede yara almış bir komutan savaşa devam eder mi? Evet, eder/etmelidir. CHP Genel Başkanı olmasam da mücadeleyi asla bırakmam.