Kurultayda genel başkanlık yarışını kaybettikten sonra Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki ofisinde çalışmalarını sürdüren CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günde ortalama 20 kişi ile görüşüyor.

Yerlerde yuvarlanan AK Partili meclis üyesi, partisinden ve görevinden istifa etti Yerlerde yuvarlanan AK Partili meclis üyesi, partisinden ve görevinden istifa etti

Milliyet'ten Mehtap Gökdemir'in haberine göre, ziyaretçiler arasında eski ve mevcut milletvekilleri, örgütten gelenler, belediye başkanları, Millet İttifakı’nın yöneticileri, vatandaşlar yer alıyor. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret edenler arasındaydı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de haftaya Kılıçdaroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret etmesi bekleniyor.

Kılıçdaroğlu’nun kendisini ziyaret edenlere yerel seçimlere yönelik olarak “İş birliği olmalı. Bu ortaya konulan tablo en azından devam etmeli. Millet İttifakı kırılmamalı. Millet İttifakı’ndaki partilerle iş birliği yapılmalı. Millet İttifakı ülke için büyük bir kazanım” dediği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le dün bir araya geldi. Görüşmenin peşinden iki lider ortak açıklama yaptı. Özgür Özel, "ittifak" kelimesinin çok yorulduğunu yerel seçimde "iş birliği" mevzusunda yeniden bir değerlendirme yapıp yapmayacaklarını ilettiklerini belirtirken; Akşener, "Hiç değilse bazı yerlerde iş birliği yapabilir miyiz" sorusunu Genel İdare Kurulu'muza (GİK) soracağız." açıklamasını yaptı.