AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum, bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamı Galip Usta’yı tedavi gördüğü Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Kurum'un açıklamaları;
Saldırıyı lanetliyorum, kınıyorum. İstanbulumuzun her sokağında huzur ve mutluluğu sağlayacağız. İyi günde kötü günde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.Saldırı sebebiyle üzüldük. Üzüntümüzü paylaşmaya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız da Hocamızın sağlık durumunu yakından takip ediyor. Geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ne olmuştu?
Fatih Camisi’nde namaz sırasında slogan atıp sorun çıkaran şüpheli Ö.S, özel güvenlik görevlileri tarafından camiden çıkartılmıştı.

Terörist başı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberler peygamberidir Terörist başı Salih Müslim'in eşi: Öcalan peygamberler peygamberidir

Namazın ardından imam odasına giren ve Galip Usta ile konuşmak istediğini belirten şüpheli, imam ile araya girmeye çalışan cami cemaatinden Bilal Erdem'i bıçakla yaralamıştı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerince şüpheli Ö.S. gözaltına alınırken, sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Usta ve Erdem, hastaneye kaldırılmıştı.