Hamas, İsrailli iki esirin görüntülerini paylaştı: Ya esirler ya savaş! Hamas, İsrailli iki esirin görüntülerini paylaştı: Ya esirler ya savaş!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Filistin’in İsrail’e karşı başlatmış olduğu ‘Aksa Tufanı Harekatı’ ile ilgili açıklamada bulundu. Perinçek, Vatan Partisi Genel Merkezi’ne yaptığı açıklamada, “Filistin halkının mücadelesinin yanındayız ve başarılı olacaklarına eminiz.” dedi.

Perinçek’in açıklamasının tamamı şu şekilde:

‘TARİHİ BİR ATILIM’
“Vatan Partisi olarak Türkiye kamuoyuna, milletimize ve bütün dünya kamuoyuna Ankara'dan sesleniyoruz.

“Aksa Tufanı Harekatını, Filistin direnişini bütün yüreğimizle ve bütün bilincimizle destekliyoruz. Bu harekat sonuna kadar haklıdır.

“Bu harekat birleşmiş bir coğrafyaya sahip olan Filistin devletinin kuruluşu, Filistin halkının tarihi ve meşru hatlarına kavuşması mücadelesinde bir dönüm noktasıdır. Tarihi bir atılımdır. Onun için büyük bir memnuniyetle ve zafere erişeceklerine duyduğumuz güvenle bu harekatın yanındayız, beraberiz.

“Türkiye kamuoyunda bu harekata karşı olan bütün Amerika ve İsrail güdümlü tezviratın da sonuna kadar karşısındayız.

‘ZAFERE ULAŞACAĞINDAN EMİNİZ’
“Türk milleti, Filistin devleti ve Filistin halkıyla sonuna kadar birliktedir.

“Birleşmiş bir Filistin toprağında Filistin devletinin Doğu Kudüs merkezli olarak kuruluşu mücadelesi, bütün insanlığın, Müslüman devletlerin ve halkların ortak mücadelesidir. Bunun başarıya ulaşacağından ve İsrail Siyonizm’inin haksızlıklarının son bulacağından sonuna kadar eminiz ve mübarek olsun diyoruz. Gazasında, cihadında zafere ulaşmasını bütün kalbimizle destekliyoruz ve ulaşacağından eminiz.”