Ünlü şarkıcı Melek Mosso, geçtiğimiz günlerde PowerTürk Müzik Ödülleri Töreni'nde "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünü aldığı sırada yaptığı konuşmayla gündeme geldi.

Mosso, ödül töreni konuşmasında ''Yüzyıllardır bu toplumda, bu dünyada ötekileştirilen, kıyafetleriyle, kahkahasıyla, kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Ve şunu belirtmek isterim ki size, sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Ve her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam!'' ifadelerini kullanmıştı. Mosso'nun bu sözleri tepki çekti.

KADINLARI HEDEF ALAN MOSSO'YA TEPKİ YAĞDI!

Kadın haklarından dem vuran Mosso'nun AK Partililere küfür eden kadının fotoğrafının olduğu ve 'Benim idoller' yazılı bir tweet'i retweetlediği ve yorum yaptığı ortaya çıktı. Tweette ayrıca Melek Mosso'nun AK Partililere hakaret eden kadınla benzer giyinip ''Seçim kombimin hazır'' ifadelerine yer verdiği bir fotoğraf da yer aldı. Mosso'nun skandal paylaşımından sonra ünlü şarkıcıya tepki yağdı. 

KONSERİ İPTAL EDİLDİ!

Tekirdağ’ın AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi, gelen tepkiler sonrası Melek Mosso konserini iptal ettiğini açıklamıştı. Sosyal medya kullanıcıları da toplumu ayrıştıran paylaşımı nedeniyle Mosso'ya şu sözlerle tepki gösterdi:

"AK Partili belediye çok iyi yapmış, insanımızı hedef alan bu kadının diğer belediye konserleri de iptal edilmeli!",

"Bu kararı alanları gönülden kutluyorum. Önce böyle saçmalıyorlar, sonra gündem olup konser vererek para kazanıyorlar… Yine aynı senaryo!"

Ünlü şarkıcının kuzeni öldürüldü Ünlü şarkıcının kuzeni öldürüldü

HALK BANKASI'NDAN MELEK MOSSO KARARI!

Halk Bankası kaynakları da bankanın Melek Mosso konserinden sponsorluğunu geri çekeceğini açıkladı. Melek Mosso konseri alınan kararla beraber Paraf Kart sponsorluğunda gerçekleşmeyecek.