Mısır: İsrail'in barışı reddeden tutumu tüm bölgeyi benzeri görülmemiş tehditlere sürükleyebilir Mısır: İsrail'in barışı reddeden tutumu tüm bölgeyi benzeri görülmemiş tehditlere sürükleyebilir

Siyonist rejim Gazze'yi bombardımana tutmaya ve Orta Çağ usulü bir muhasarayla Filistinlileri insani ihtiyaçlardan mahrum bırakmaya devam ediyor. Terör devleti İsrail küresel çapta protesto edilirken, Türk kamuoyu da Filistin direnişine desteğini çeşitli etkinliklerle uluslararası çapta duyuruyor. Birçok kez Filistin'e destek için toplanan halk cuma namazları sonrasında ve muhtelif organizasyonlarda Siyonist rejimin zulmünü protesto etti.

Milli Görüş hareketinin sembol isimlerinen Şevki Yılmaz da Siyonist zulmü protesto ve haklı Filistin direnişine destek için kürsülere dönüyor.

Şevki Yılmaz, 'İşgale ve Gazze'deki zulme karşı özgür Filistin'in sesi olmak' misyonuyla İHH Vakfı organizatörlüğünde düzenlenen Büyük Sancaktepe Mitingi ile 'Bismillah' diyecek. 22 Ekim Pazar Günü 14.00'te başlayacak miting, Samandıra Saat Kulesi'nin önünde yapılacak.

sevki-yilmaz-miting

Yılmaz, 23 Ekim Pazartesi günü 19.00'da Milli İrade Platformunca Konak Meydanı'nda düzenlenecek etkinlikte; 25 Ekim Çarşamba günü 19.30'da ise Ak Parti Kadın Kolları organizasyonuyla Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte kürsüye çıkacak.