1 Ekim'de Ankara'da yaşanan hain terör saldırısının ardından Türkiye, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terör hedeflerini vurmaya devam ediyor. 

"SURİYE ÜZERİNDE UÇUŞ YASAĞI GETİRİN"

PKK'nın Suriye kolu YPG'nin sözde elebaşlarından Salih Müslim Batı'ya Türkiye'yi durdurun çağrısı yaparak hava operasyonlarıyla zor durumda kaldıkları için Suriye üzerinde uçuş yasağı getirilmesini istedi.

"TÜRKLER GÜNLERDİR ARALIKSIZ VURUYOR"

İşte terörist Salih Müslim'in yalan ve iftiralarla Batı'ya yakarışları;

Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine ilişkin açıklama Diyanet'ten 'makam aracı' haberlerine ilişkin açıklama

4 Ekim'den bu yana Türk devleti vahşi saldırılarıyla Kuzey ve Doğu Suriye'nin üzerine geliyor. Daha önce de Dışişleri Bakanı Fidan "Onların ne kadar alt ve üst yapıları varsa hepsine saldıracağız" diyerek tehditte bulunmuştu. Dünden beri aralıksız sürüyor. Elektrik trafoları, sivil araçları, petrol rafinelerini ve su depolarını bombaladılar. 

"NAZİ'LERİ GEÇTİLER"

Ermenistan'da, başka yerlerde de yaptıklarını gördük. Türk devleti bu şiddetiyle sadece Kürt halkına yanlış yapmıyor. Bütün insanlığa yanlış yapıyorlar. Yaptıkları şeylerde Nazi'leri geçtiler. 

PKK'NIN DOSTLARINA ÇAĞRI

Bütün Kürt halkı dostları demokrasi isteyen özgürlük isteyen ve insan halklarıyla ilgilenen herkesin; Türkiye'nin bu barbarlığına karşı çıkmasını istiyoruz. Umut ediyoruz ki Suriye üzerinde gezen savaş uçaklarının uçuşları engellenirse biz de kendimizi savunabiliriz. Biz bütün demokrasi isteyen dostlarımızın yanın yer almasını istiyoruz.