Milli Gazete Yazarı ve Ravza Yayınları'nın sahibi Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar 10 Temmuz Pazartesi günü kaçırılmış ardından ise Bayrampaşa'da bir apartman dairesinde cansız bedeni polis ekiplerince bulunmuştu.

Kasadar'ın, 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nur Kasadar için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Mustafa Kasadar ve amcası Mehmet Kasadar, yakın dostları ve taziyeye gelenler katıldı.

Cenaze töreni sonrası Mustafa Kasadar açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

"Bugün altın kalpli bir oğlumu toprağa veriyoruz. Biz Müslümanız, 19 yaşında Allah ona bu kadar ömür vermiş. Bu konuda üzüntümüz yok, Allah'a teslim olmuşuz. Bizi üzen, hunharca öldürülmesidir. Eğer kalp krizi veya beyin kanamasıyla gitseydi, yapacak bir şeyimiz olmazdı. Bizi üzen yapılan muameledir" dedi.

Oğlunun katilinin bir borç batağı içinde olduğunu belirten Kasadar, "Katil, uyuşturucuya bulaşmış, hayattan umudunu kesmiş biri. Bu kişinin borç batağına batması, uyuşturucuya bağımlı olması ve çocuğumun katili olması bizi üzdü. Bu ortamları sağlayanlar, aynı zamanda çocuğumun katilidir. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Çocuğum adına içim rahat, şehit olarak gittiğine inanıyorum. Bu, Peygamberimizin müjdesidir. Üzüntümüz, muameledir. Maalesef çocuğumuzun bedenini tam olarak alamadık" şeklinde konuştu.

Muhammed Nur Kasadar'ın cenazesi, Eyüpsultan Necatibey Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü.