Yasa kabul edildi! Irak'ta eşcinsel ilişkiler hapisle cezalandırılacak Yasa kabul edildi! Irak'ta eşcinsel ilişkiler hapisle cezalandırılacak

İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. Yemen, İsrail'e Filistin'deki katliamları nedeniyle resmen savaş ilan ettiğini açıkladı.

YEMEN, İSRAİL'E SAVAŞ İLAN ETTİ
Yemen ordusu, İsrail'e savaş açtığını tüm Dünya'ya duyurdu. Yemen Silahlı Kuvvetler Sözcüsü yaptığı açıklamada, "Yemen Silahlı Kuvvetleri olarak ahlaki, insani ve dini sorumluluğumuz gereği ve Yemen halkının talebi ile; Gazzeli mazlumlara yardım elini uzatıyoruz. İsrail'in azgınlığı durana kadar füze atışlarıyla Filistin direnişini desteklemeye devam edeceğiz. Filistin'i savunmak kutsal görevimiz ve her şeyi yapmaya hazırız. Bu kapsamda Allah'ın yardımıyla işgalci İsrail'in hedeflerine çok sayıda balistik füze fırlattık. Filistin'in yanında olsaydık yüz binlerce Yemenliyle birlikte Filistin halkının yanında savaşmaya giderdik ancak oraya ulaşmanın bir yoluna ihtiyacımız var. İsrail'in saldırganlığı durana kadar füze atışlarıyla Filistin direniş güçlerini desteklemeye devam edeceğiz." dedi.