Beyaz Saray açıkladı: İsrail'den ABD'ye Refah teminatı Beyaz Saray açıkladı: İsrail'den ABD'ye Refah teminatı

Gazze'de 7 Ekim tarihinden bu yana insanlık tarihinde eşine az rastlanır soykırımına imza atan terör devleti İsrail ile ABD arasında kriz çıktığı belirtiliyor.

Yeni Şafak'ın haberine göre; öte yandan katliamın başlangıcından bu yana İsrail yanlısı yayın sürdüren ABD medyasında ise son dönemde terör devletinin katliamlarına dair haberler çıkmaya başladı.

ABD'li yayın kuruluşu CNN Inernational, İsrail askerleri ile ilgili kan donduran bir iddiayı bugün manşetinden duyurdu.

"Çok sayıda doktor vuruldu"

İddialar, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin (IDF) geçtiğimiz hafta 8 günlük bir operasyon düzenlediği Kamal Adwan Hastanesi ile ilgili.

"Rahatsız edici bir tablo"

Olaya ilişkin video kayıtlarını izlediğini belirten CNN muhabirleri, IDF'nin operasyonu nasıl yürüttüğüne dair rahatsız edici bir tablo olduğunu belirtti.

"Toplu mezarı buldozerle kazdılar"

İsrail askerleri hastane bahçesine kazılan derme çatma toplu mezarı buldozerle kazdı ve Filistinlilerin cansız bedenlerini dışarı çıkardı.

"Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim"

Hastanenin pediatri hizmetleri müdürü Hossam Abu Safiya, "İsrail askerleri sabah mezarı kazdılar, cesetleri dışarı sürüklediler ve ardından buldozerlerle ezdiler. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim." dedi.

CNN'in ulaştığı video kayıtlarında, hastane bahçesinde görülen çürümüş insan kalıntıları da kan donduran iddiayı doğruluyor.